League of Legends

Robbannak az új tárgyak és tárgy effektek! – 7.14-es Assassin meta?!


A 7.14 tele pikáns újdonsággal, metát érintő változással. Az egyik legmeghatározóbb a Lethality újragondolása.

“Rest in pepperoni Lövészek!”

Szegény AD-t az ág is húzza… Nem elég, hogy a hetedik szezont siralmas körülmények között kellett kezdeniük, most újra elővehetik az antidepresszáns kapszulákat, mert Assassin meta alakul a középső ösvényen.

A Lethality (Halálosság), új megközelítést kap, a 7.14-es frissítéstől nem az ellenfél, hanem a használója szintjéhez mérten alakul a hatása, így irdatlanul nagy lendületet kapnak az ezt kihasználó solo ösvényezők. Mindenki tudja mit jelent ez, Talon és Zed újra a régi, pánik és terror az egész Szurdokban!

Az új Halálosság/ Páncél törés meghatározása (Forrás: surrender@20)

Itt van például a megváltoztatott Duskblade. Olcsóbb 350 arannyal, ez az ösvényben rendesen szignifikáns, passzívan 55 AD-t ad, továbbá 360 fizikai sebzésig lehet feltolni az effektjét. Ez Zed esetében már-már komikusan erős lesz, hiszen mindez hozzáadódik az ultijához. Azt nem is említve, hogy 10% CDRed-et ad és még  lassítja is az ellenfelet, ha aktiváltad az effektjét.

Az új Duskblade (Forrás: surrender@20)

Egy másik erősen hajmeresztő újítás a Youmuu’s Ghostblade-el történt, ugyan 5 AD-val kevesebbet ad használójának, a harcon kívüli mozgási sebesség amit kínál, viszont megduplázódott! Képzeljünk csak bele mit jelent ez egy orgyilkos karakter esetében… Egyik pillanatban még középen farmol, a másikban már az alsó ösvényen a nyakunkon ugrál és azt várja, hogy az életünkért könyörögjünk.

A frissített Youmuu szellempengéje (Forrás: surrender@20)

Kisebb, ám az assassinok számára hasznosnak tűnő változtatás az Edge of Night esetében a magic resist (varázs ellenállás) felcserélése 250 életpontra. Gyakorlatilag gyengébbé tesz mage-ek ellen, legfőképpen az ösvény szakaszban, viszont összességében szívósabbak leszünk a párbajok folyamán, így rizikósabb akciókat is bevállalhatunk.

Edge of Night és az új mutatói (Forrás: surrender@20)

És ne feledkezzünk meg a Serrated Dirkről sem, ami mindezen tárgyak építőeleme. Nem csak a végstádiumú felszerelések kaptak ráncfelvarrást, hanem az alkotóelemek is. A legfőbb buffot a Dirk kapta, ami egy ellenséges egység legyőzése után 40 bónusz sebzést kölcsönöz használójának. Csodálatos…!

Összegezve: Az Edge of Night összességében egy jobb védekező tárgy lett a szorult helyzetekre, a Youmuu-val mérföldeket tehetünk meg a másodperc tört része alatt, ezzel nyomás alatt tartva az egész térképet, valamint a Duskblade…nos ez a tárgy pedig arra van, hogy mindent elpusztítson, ami él és mozog.

(De komolyan! Ki gondolta, hogy egészséges 360 bónusz fizikai sebzés egy assassin vagy bruiser kombóba?!)

 

Nyitókép: youtube.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva