Counter Strike

Megjöttek a Major ládák, egy hétig te is ingyen kaphatsz belőlük


Szinte minden Majoron variálnak a drop sűrűségén, reméljük ezúttal megszaladnak a meccsek alatti jutalmak!

A Major már a nyakunkon, vasárnap délelőtt útjára indul az őrület, az év egyik legjobban várt versenyéről kár lenne lemaradni.

Egyrészt az izgalmas meccsek miatt, amiket a magyar nyelvű közvetítésen láthattok, másrészt helyszíni interjúk is érkeznek majd oldalunkra, a legnagyobb sztárokkal.

De mit érne mindez láda drop nélkül, ami a Major igazi sava-borsa.

A ládában egy Souvenir fegyver található, rajta az aktuális meccs csapatainak arany matricájával, illetve az adott kör MVP-jének aláírt matricája is, amikor a láda esett.

Darabonként aki 30 dollárt is érhet, de ha valaki bátran bontogat, a Cobblestone ládában akár Dragon Lore-ra is lelhet. Azt hiszem nem kell részletezni, mennyit ér egy ilyen csoda.

És hogy hozzájussatok, igazán semmit nem kell tennetek, csupán nézni a meccseket és várni, hátha az öletekbe, vagyis inkább a Raktáratokba hullik egy csinos kis láda.

Kezdődik a Major láz, jönnek az ingyen ládák – Így szerezhetsz dropot! – gamer.hu

Jól jönne egy 30$-os Cobblestone láda? Vagy esetleg ki is nyitnád a Dragon Lore reményében? Mutatjuk, hogy dobhat a játék, kövesd tanácsainkat! Idén is bőven szórja majd a Majoron a Valve a ládákat, jobb felkészülni rá idén is, nehogy lemaradjunk róla.

A magyar nyelvű közvetítést vasárnaptól kezdve egy héten át erre a linkre kattintva nézhetitek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva