PUBG

Már a negyedik a PUBG a Steam örökranglistáján


Tovább menetel a PlayerUnknown's Battlegrounds, a GTA V-é a legújabb skalp.

Megállíthatatlan lavinaként gördül előre az idei év eddigi legkomolyabb meglepetése, a PlayerUnknown’s Battlegrounds. Brendan Greene és a Bluehole agyszüleménye még mindig csak Early Access, vagyis korai hozzáférésű cím a Steamen, de így is játékosok millióit ragadta már el.

A többség nem is csalódik benne: hiába félkész, a játékosok kitartanak mellette, amit jól mutat, hogy a Steamen folyamatosan egyre jobb számokat produkál. Nemrégiben például egy pillanatra még a CS:GO-t is megelőzte az aktív játékosok számát tekintve.

A győzelem pillanata: lenyomta a PUBG a CS:GO-t

Az egyre nagyobb népszerűség egyre komolyabb eredményekkel is jár, az utolsó vérig tartó harc úgy tűnik, egyre több játékos szívébe lopja be magát. A legmagasabb egyidejű játékosszám rekordja ugyanis folyamatosan növekszik: nemrégiben átlépte a 380 ezret, amivel már a negyedik a Steam örökranglistáján, megelőzve a Grand Theft Auto V-öt.

Forrás: Twitter

A PUBG következő áldozata a Fallout 4 lehet, ehhez további százezerrel kéne növelni az egyidejű játékosok rekordját. Ha azonban ilyen tempójú marad a növekedés, akkor erre sem kell már sokat várni, így nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy elérhető távolságba került a dobogó. Early Access címként egy társaságba kerülni a Dota 2-vel és a CS:GO-val nem mindennapi eredmény lenne!

Borító: PUBG

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva