Counter Strike

Megjöttek a Cobble dropok!


Végre megérkezett az első Cobblestone a PGL Major-ön!

Rég láttunk ilyet, hogy ennyit kellett volna várni a Cobblestone-ra, az előző major-ön ugyanis tele volt a padlás a Cobble pályájával és persze a souvenir dropjaival.

Az vigasztalhat bennünket, hogy legalább a hosszabbítás miatt még több ládát dob a játék,  így nagyobb az esély, hogy a szerencsések között legyünk. Ha pedig megkaptuk, akkor irány a Market és lehet feldobni ropogós 30 €-ért, ha azonnal kell a pénz, ennyiért ugyanis pár percen belül azonnal elviszik.

Akik pedig szeretnének rizikózni, akár ki is bonthatják, hiszen több jó skin is lapul ebben a ládában, ezért is ez a legdrágább mind közül.

A Dragon Lore természetesen messze az egyik legdrágább skin az egész játékban, a marketen nem is lehet találkozni vele, aki egy ilyet nyit az egész biztosan örülni fog neki, ugyanis még a legrosszabb állapotú sima, tehát nem souvenir is 680 €-t kóstál. A souvenir ládák pedig bőven többe kerülnek, egy Field Tested nagyjából 3700 €-ért megy el, ami egész pontosan 1 100 000 Ft, azaz több mint egy millió egyetlen dropért, de ha szerencsésebbek vagyunk és mondjuk egy Factory New állapotút sikerül kifognunk, az jelen esetben 15 556 kulcsot jelent, ami nem kevesebb, mint 35 000 $-t jelent, azaz több mint 10 millió forintot kóstál!

Azért nem csak a Dragon Lore van ami értékes, ott van még a Knight, ami szintén jó áron megy a piacon. Itt is simán 400 € felett lehet kaszálni, ami barátok között is 120 000 Ft felett van!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva