Overwatch

Terry Crews nem bánja, hogy nem ő lett Doomfist


Szerinte így is tökéletesen alakultak a dolgok, ráadásul az álma is teljesült.

Hónapok óta óriási kampány ment azért, hogy a volt NFL-játékos, a mostanság színészként és reklámarcként ismert Terry Crews játszhassa el Doomfistet az Overwatch-ban. Maga is többször nyilatkozta, hogy szívesen szerepelne a játékban, de a Yahoo Esports például egy kamu meghallgatást is csinált vele annak idején a szerepre.

Most már tudjuk, hogy Crews-nak nem jött össze: nem ő kapta Doomfist szerepét, hanem Sahr Ngaujah, egy amerikai színházi rendező és -színész. És hogy bántja-e a döntés Terry-t? Mint kiderült, egyáltalán nem: a PC Gamernek adott interjújában elmondta, hogy szerinte tökéletesen alakult minden.

“Vicces, mert amikor a Blizzardnál voltam és a lehetőségekről beszélgettünk, akkor rájöttem, hogy nem akarom eltéríteni a játékot. A készítőknek van egy elképzelésük, amibe nem szeretnék belekavarni. Nem próbáltam eltéríteni őket, megmondtam nekik, hogy bármiben szívesen részt veszek, ami szerintük jól illeszkedik ebbe. Amikor láttam a kész Doomfistet, hogy egy másik arcot választottak, az egészet, azt gondoltam, hogy tökéletes lett, abszolút csodálatos. Őszintén mondom, hogy azt az utat választották, amelyik jobb a játéknak, és ők pont ezen vannak. Tudom, hogy egyes emberek felhúzták magukat ezen, de én nem tartozom közéjük.”

Crews tehát nem bánkódik, pláne úgy, hogy nem zárta ki a lehetőségét valamilyen későbbi együttműködésnek. Arról nem is beszélve, hogy álma végül így is teljesült, hiszen időközben ő lett a novemberben megjelenő Crackdown 3 főhőse!

Aki tehát mindenképpen a filmsztár virtuális énjével szeretne zúzni, az figyelje a Microsoft open world akciójátékát!

Borító: YouTube

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva