Gaming

Itt a 6.66-os update: egész hétvégén ingyen van a Doom!

Drag - Csető Zsolt - 7 éve Címkék: doom,

A sztori első két pályája mellett addig multizhatsz, amíg ki nem folyik a szemed!

Nem játszottál a tavalyi év egyik legjobb játékával, a Doommal? Egyrészt óriási hiba, másrészt van egy baromi jó hírünk: ezen a hétvégén ingyen kipróbálhatod, sőt, akciósan le is csaphatsz rá! De ne rohanjunk ennyire előre, mert van itt más is…

6.66 = minden megváltozik!

Az id Software stílszerűen 6.66-os sorszámot adott a legújabb frissítésnek, amely fenekestül felforgatja a játék multiplayerét. Az egyik legfontosabb, hogy a három eddigi multi DLC mostantól az alapjáték részévé vált, vagyis azok is megkapják őket, akik korábban nem vásárolták meg a kiegészítőket, vagy éppen most fogják csak megvenni az alapjátékot. Ajándékba.

Forrás: Bethesda

A fejlesztők ezzel párhuzamosan mindenkinek lenullázzák a multiplayer eredményeit, vagyis Level 0-ról indul mindenki. A veteránoknak sem kell szerencsére bosszankodniuk: kapnak egy egyedi kitűzőt eddigi szolgálataikért, valamint ha szeretnék, megtarthatják az eddig megnyitott fegyvereket és felszereléseket. Dönthetnek azonban úgy, hogy kipróbálják a teljesen új progression rendszert, amely dobja az eddigi RNG-szisztémát, és nem véletlenszerűen nyithatod meg az új cuccokat. Ehelyett bizonyos szinteket kell elérned, illetve játékbeli kihívásokat kell teljesítened a fegyverekért, démonokért és egyéb itemekért. Sokkal átláthatóbb lesz tehát a rendszer, ha nagyon vágysz valamire, akkor tudni fogod, mit kell csinálnod!

Dobják az egyszer használatos Hack Module-okat is, helyettük jönnek a Rúnák. Ezek úgy működnek majd, mint a kampányban, vagyis valamilyen állandó képességet adnak. De a felhasználói élmény is sokkal jobb lesz: rengeteget javítottak a menükön és a HUD-on, játék közben például sokkal több információt fogunk kapni, például akkor, amikor valaki legyilkol bennünket.

Ingyenes próba mától!

A legjobb, hogy ezen és a következő hétvégén bárki ingyen kipróbálhatja a játékot – első körben PC-n és Xbox One-on, aztán jöhet a PS4-tábor. Íme a pontos időpontok:

PC (Steam)

  • Start: július 20. (csütörtök), 18:00
  • Vége: július 23. (vasárnap), 21:00

Xbox One

  • Start: július 20. (csütörtök), 17:00
  • Vége: július 24. (hétfő), 05:00

PS4

  • Start: július 27. (csütörtök), 17:00
  • Vége: július 31. (hétfő), 05:00

A próbaverzióban a teljes multiplayer tartalom elérhető lesz. Emellett végigjátszhatjátok a kampány első két pályáját, illetve SnapMap névre hallgató pályaszerkesztővel is bíbelődhettek.

A legjobb, hogy ha megtetszik a játék, akkor mindössze 15 dollárért megvehetitek, ráadásul a próbaverzióban elért eredményeiteket is továbbvihetitek. Használjátok tehát ki a lehetőséget, az elmúlt évek egyik legjobb FPS-éről maradtok le, ha kihagyjátok!

Borító: Bethesda

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva