Overwatch

Erről a Lucio változásról nem szólt a patch note


A PTR-szervereken már máshogy működik a Wall Ride.

Nem újdonság, hogy a Blizzard nem számol be egyesével minden kis apró módosításról, amikor kiadnak egy új frissítést az Overwatch-hoz: általában csak a fontosabb változásokról tesznek említést. Most azonban kiderült, hogy Luciót is érintette a legújabb PTR-patch, méghozzá egyáltalán nem elenyésző mértékben!

A változás a Wall Ride-hoz köthető, azon belül is az általa biztosított speed boosthoz, amely most már teljesen máshogy működik, mint az “élő” szervereken. Mielőtt kifejtenénk, érdemes megnézni az alábbi videót, amely bemutatja a különbségeket:

A speed boost eddig úgy működött, hogy abba az irányba adta az extra lendületet, amerre Lucio éppen nézett az elugráskor. Mostantól azonban ez már máshogy van: nem a célkereszt számít, hanem az, hogy ténylegesen merre mozog a karakter.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ha egy helyben állunk egy fall mellett, és ugrunk, akkor most már nem fogunk előrefele mozogni. De ennél is fontosabb, hogy most már akkor is kihasználhatjuk a speed boost extra lendületét, ha hátrafele haladunk a Wall Ride-dal. Ezeket láthatjátok a fenti videóban is.

Borító: Blizzard

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva