Counter Strike

Izgalmak, lehetetlen helyzetek és észjáték! Íme a Major döntő 5 kulcsjelenete


Kigyűjtöttük a mindent eldöntő utolsó pálya legfontosabb megmozdulásait. Aki szerint nem volt megérdemelt a Gambit győzelme, feltétlenül nézze meg!

Felsorolni is nehéz lenne, mi mindenben alkotott maradandót a Gambit, legyen elég annyi, hogy világranglista 11. helyezettként kétszer annyit készültek, mint bárki más, és végül első vegyes csapatként behúzták a Major döntőt.

A kiélezett fináléban 1:1-es állásnál következett Inferno, és már az első kör előtt örülhettek a Gambit fanok, kedvenceik ugyanis CT-ben kezdhettek. Lássuk az öt legfontosabb kört, amivel lényegében megnyerték a meccset Zeus-ék!

Egy benézett alappozi és a nyerték-bukták

Az Immortals gazdasága végig pengeélen táncolt az első félidőben. Első körük megnyerése után pedig rögtön bukták is a következőt, ráadásul egy óriási figyelmetlenség miatt. Mióta Xyp9x ACE-elt onnan a NIP ellen, oda BE KELL NÉZNI! Mindig, nincs kivétel:

A brazilokat kicsit elragadta a hév, és mivel a terelés nem sikerült, csőbe lőtték őket B-n.

Ez a gránát akár egy graffitit is megérne

Dosia nem csak közönségkedvenc, de zseniális player is. Ő még úgy is ki tud szedni 2 embert, hogy nem is látja, és nem frageli le őket.

A két kimentett fegyver nagyon kellett volna a braziloknak, ez a gránát alaposan keresztülhúzta a számításaikat. Teljesen tudatos volt, tudta, hogy ott fogják menteni a fegyókat, ha eddig senkivel sem találkozott, és tökéletes volt a kivitelezés is. 4000 IQ play, nem vitás.

Megmagyarázhatatlan 1v3

HObbit jó játékos, ezt mindenki tudja. De ebben a döntőben az is kiderült, hogy piszok szerencsés is. Ehhez a tulajdonképpen lehetetlen körgyőzelemhez mondjuk az Immortals is kellett…

Az utolsó másodperces kill

Zeus hidegvérét tanítani kellene! Pontosan tudja kit és mikor kell ellőni ahhoz, hogy körgyőzelem legyen a vége!

HObbit 5 meccsponthoz juttatja a csapatot

Ha ezt a kört lehozzák a brazilok, még simán lett volna esély a zárkózásra. De akkor jött HObbit, és olyan kört hozott le, amit még a csapattársak sem hittek el, nullázta a brazilok pénzét és tálcán kínálta a Major győzelmet a Gambitnek.

Hihetelen körökkel, zseniálisan okos és higgadt játékkal, a Gambit végül megérdemelten vált a Major legjobbjává! Az öröm pillanatait a színpad mellől is megörökítettük nektek:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva