Hearthstone

Végre lesz board clearje a Rogue-nak?


Bemutatkozott a legújabb lap a Knights of the Frozen Throne-ból.

A bejelentéssel egybekötött minimál-leleplezést követően hétfőn megkezdődött a Knights of the Frozen Throne lapjainak bemutatója – igaz, azt nem mondanánk, hogy az első új kártya, a Ticking Abomination láttán beindult a nyálelválasztásunk, de hát nem lehet minden lap erős, ezt már megtanultuk.

Jönnek a Hearthstone lapbemutatók, íme az első!

Ma hajnalban megérkezett a második lap is a kínai fórumokról egy Rogue lény személyében: ő volna a Plague Scientist. Egy 3 manás 2/3-as minionról van szó, melynek Combo képessége van: ha játszottunk már ki lapot az adott körben, akkor Poisonous képességet ad egy célpont lényünknek.

Első blikkre azt mondhatnánk, hogy az Assassination, a Vilespine Slayer, az Envenom Weapon és az olcsó sebzések (Backstab, Eviscerate) után a Rogue kapott egy újabb single target removalt. Ha azonban agyalunk kicsit a lapon, akkor rájövünk, hogy ennél jóval nagyobb potenciál lakozik benne!

Hogy mi az, ami a Blade Flurry nerfje óta teljesen hiányzik a Rogue repertoárjából? Sokan rávágnátok: bizony, a board clear, egyedül a Fan of Knives képes kezelni valamennyire az ellenfél korai próbálkozásait, illetve a Vanish az, amely kicsit késlelteti a dolgokat, de klasszikus asztalpucolása nincs a class-nak. Ezzel a lappal azonban elérhetővé válik egy új kombó, a Wild Pyromancer + Plague Scientist párossal ugyanis mindent garantáltan lepucolhatunk – a Divine Shield lények kivételével.

Leginkább az Equality + Wild Pyromancerhez hasonlíthatjuk: ez egy manával drágább és kell mellé egy aktiváló spell is (mondjuk egy Coin, egy Preparation, egy Hallucination vagy egy Razorpetal), viszont nem éli túl egy Murloc Warleaderrel vagy Southsea Captainnel buffolt asztal sem, ami a mostani metában elég sokat számít.

Ti mit gondoltok, van potenciál ebben a kombóban, használni fogják? Vagy inkább az egyszerűbb felhasználási módját fogjuk csak látni a lapnak?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva