Dota 2

Megvan a TI7 beosztása, de melyik a halálcsoport?


Ezek a csapatok néznek farkasszemet egymással a szerdán induló világbajnokságon.

Már csak egy nap, és elstartol az év legnagyobb Dota 2 versenye, a The International 2017 – összesen 18 csapat, több mint 23 millió dollár pénznyeremény, ha valami, hát ez igencsak nagyszabású lesz!

Az első felvonást a csoportmérkőzések jelentik majd: a 18 résztvevő gárdát két darab kilences csoportba osztották szét, melyekben mindenki játszik majd mindenki ellen, Bo2 formátumban. Lássuk a beosztást!

Forrás: Twitter
  • A csoport: Evil Geniuses, TNC Pro Team, Team Liquid, iG Vitality, LGD Gaming, Fnatic, Team Secret, Team Empire, Infamous
  • B csoport: OG, Cloud9, Newbee, Invictus Gaming, Virtus.pro, Digital Chaos, LGD.Forever Young, Execration, HellRaisers

Ha csoportok, akkor általában mindenkiben ugyanaz a kérdés merül fel: melyik az erősebb? A helyzet itt sem egyértelmű…

Az A csoportban ott van az Evil Geniuses és a Team Liquid, ezeket a csapatokat sokan a dobogóra várják. Ám ha a B csoportot nézzük, akkor ott van a legutóbbi két Major győztese, az OG, illetve további három meghívott státuszú csapat az Invictus Gaming, Virtus.pro, Newbee hármas személyében. Nehéz tehát igazságot tenni – persze így is van jól, hiszen legalább azt mondhatjuk, hogy viszonylag kiegyensúlyozott a két csoport.

Ami a folytatást illeti: az első négy helyezett a felső ágon, az 5-8. helyezettek pedig az alsó ágon kezdhetik majd meg a rájátszást. A csoportmeccseket követően tehát csak az utolsó búcsúznak majd, ezután jönnek majd csak a valódi izgalmak, meg persze az igazi dráma!

Borító: Twitter

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva