League of Legends

“Gyerünk Teemo, téged választalak!”


Gondoltál már arra, hogy kedvenc hőseidet labdába zárd és másokra uszítsd? Most mindezt megteheted!

Van az a helyzet, amikor papa League of Legends nagyon szereti mama Pokémont, s közösen úgy döntenek, szerelmüket az érzelmi síkból átemelik a természet rögös útján keresztül a valóságba. Kétségtelen, hogy így történt, de azért hallani olyan pletykákat is, hogy a két játék elhivatott kedvelője, nicknevén nevezve C me, gondolt egyet 4 évvel ezelőtt és nekiállt összegyúrni a két címet egy önálló játékká.

Munkájának alapjául a Pokémon Emerald kiadást választotta. Számtalan rajongói mod készült már Pokémon játékokhoz, de még mindig a GBA Rom modok a legelterjedtebbek. Könnyű velük bánni és talán a legtöbb segédprogram ezekhez a kiadásokhoz található még mindig az interneten.

Szóval, ha te is modolni szeretnél a jövőben, ajánljuk, hogy kezdésnek nézz ki magadnak egy GBA címet és gyakorold rajta a folyamatot.

Pillanatképek a játékból (Forrás: pokecommunity.com)

Hogy mire számítsunk?

Totális Pokémon játékélményre a League of Legends világába bújtatva. Körökre osztott harcrendszer, edző – Summoner – csaták, terem jelvények és világbajnokság. Valamint persze a legfontosabb aspektus, a hősök gyűjtögetése!

Érdekesség egyébként, hogy még a skinhőskinézet –  funkció is megjelenik a játékban, ez a legtöbb helyzetben a karaktert nem csak kívül, hanem belül is megváltoztatja. (Például új passzív képességet kap, vagy megváltozik a típusa).

További pillanatképek (Forrás: pokecommunity.com)

A hősök egészen Camille-ig elérhetőek a játékban, lesz itt is a standard Pokémon játékokhoz hasonlóan gonosz csapat, ők Noxus nagyságáért fogják megkeseríteni a játékosok életét. Nem csak hősök képviseltetik magukat a League of Legends világából, az előzetesen bemutatott képekből megtudhattuk, a korábbi világbajnok csapatok is képviseltetik magukat a rom hackben. Hmm négyen vannak, vajon ők lesznek az Elit 4?

Az Elit 4? – FNC, TPA, SKT, SSG (Forrás: pokecommunity.com)

A történet

Nincsen szerepjáték történet nélkül, így ez most sem marad el, ráadásul meglepően jól illeszkedik a LoL-os téma a Pokémonos történetvezetésbe!

A játék Valoran tájain játszódik, célunk, hogy megnyerjük a világbajnokságot, s ehhez meg kell nyernünk a promóink, hogy Challanger szintűek legyünk és egyáltalán elindulhassunk a bajnokságban. Ehhez pedig szépen nyakon kell veregetnünk minden edzőterem vezetőt, mint a legtöbb Pokémonban. Útközben jönnek a csúnya noxusi gárdisták, akik maguk alá akarják gyűrni a vidék irányítását, de ezt mi leendő világbajnokként nem engedhetjük! (Oké, ez itt egy kicsit off, de azért elfogadható.) Ha bejutottunk a bajnokságba, ott a korábbi nagyágyúkat kell földhöz csapkodnunk álmaink eléréséhez. Persze földöntúli gonosz erők mindenhol vannak, az előzetes írásokból szerencsére nem derül ki, hogy pontosan mi vár a játékosokra, de ha tippelnünk kellene, akkor egy legendás hőst – vagy hősöket(?) – is meg kell majd állítanunk!

Egy random Vel’koz! (Forrás: pokecommunity.com)

Ha sikerült kicsit felcsigázni és szereted mindkét játékot, akkor biztosan nem tudsz hibázni, ha kipróbálod. Azoknak is bőven ajánljuk, akik nem ismeretesek valamelyik játékkal, könnyen tanulható a játékmechanika és sokat meg lehet tudni a két “szülőről” miközben nyomjuk.

Nagyot nem lehet hibázni, mert a játékot már több mint 100 000-en töltötték le megjelenése óta az internetről, ami egy rajongói játék esetében nagyon impozáns, valamint garancia a minőségre!

C me hivatalos reddit közleményébe linkelt kép a letöltésszámról

További információt, videókat, képeket, és persze a letöltő linket, ITT találhatjátok!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva