Gaming

Már a Blizzard sem tudja, mit akar: újabb névváltoztatás jön


A Battle.net és a Blizzard App után ismét módosul a launcher neve.

A Blizzard néhány hónappal ezelőtt úgy döntött, hogy átnevezi a játékait összefogó programot: hosszú évek után elbúcsúztunk a Battle.net névtől, hiszen a launcher megkapta a Blizzard App nevet.

Hogy sikeres volt-e a váltás? Azt nem igazán mondhatjuk: a játékosok eddig nem igazán szokták meg az új nevet, ráadásul sok más helyen (például a hivatalos weboldalon) továbbra is megmaradt a Battle.net kifejezés, így nem csoda, hogy a közösség inkább a régi névnél maradt.

Az új logó. | Forrás: Blizzard

Úgy tűnik, a Blizzard is belátta, hogy butaság lenne elhagyni egy ennyire ikonikus nevet, ezért bejelentették, hogy hamarosan megint változtatnak: szeptembertől ismét új nevet kap a szolgáltatás. Igazából az eddigi kettőt olvasztják egybe: Blizzard Battle.net néven fog futni a launcher, így megmarad a régóta használt elnevezés, de a Blizzardot is belecsempészték azért. Az új logót odafent láthatjátok.

Szó se róla, elég furán jött ki ez az egész, de remélhetőleg mostantól mindenki megbékél a névvel, és pár hónap múlva nem kell újból visszatérnünk a témához…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva