Counter Strike

Egymillió! A szeptemberi ELEAGUE akkora lesz mint egy Major, ismét lesz magyar közvetítés


Első ránézésre lehetetlen megmondani, melyik lesz a halálcsoport, de még a résztvevők névsorában is jöhet változás a forgatások miatt.

Az ELEAGUE szeptemberben visszatér, és következő szezonjában Valve támogatás nélkül hozza össze az egymillió dolláros összdíjazást! Mérete szerint tehát beillene egy Majornak is, és a meghívott csapatok alapján is ez a helyzet az ELEAGUE Premier névre keresztelt versenyen:

Forrás: HLTV

Egyik csoport brutálisabb, mint a másik, rögtön az A csoportban megeshet a nagy találkozás a GuardiaN vezette FaZe és régi csapata, a Na’Vi között, és akkor még ott a G2, akik egyre jobb formába lendülnek.

A B csapatban is új lineup dömping lesz, a mousesports és a North már cserélt, a fnatic pedig a pletykák szerint még fog a nyáron.

A Cloud9 teljesen új csapattal szinte, a NiP pedig régi dicsőségére éhesen érkezik, a VP pedig csak simán VP, ők bármikor megrázhatják magukat.

A D csoport lehet a legérdekesebb, az Astralis-SK duó mellé az OpTic került, akiknek jelenleg nincs csapatuk. Ha leigazolják azt az ötöst akiről a pletykák szólnak (hen1, lucas1, kNg, EliGE és FNX) akkor okozhatnak meglepetést a nagyok párharcában.

Váratlan fordulat: lelépne az Immortals-ból hen1, lucas1 és kng – gamer.hu

Bombaként robbant a hír, hogy a Major döntős brazil csapat belső problémái miatt 3 játékos is otthagyná a szervezetet. Óriási bajban az Immortals! A csapat épphogy elérte élete legnagyobb sikerét, máris lenullázhatja magát ezzel a húzással. Hen1, kng és lucas1 ugyanis belső problémákra panaszkodva kifejtették távozási szándékukat, a hírek szerint se a másik két játékossal, sem zakk edzővel nem jönnek ki jól.

Négy selejtezős együttes még érkezik, hogy meglegyen a 16 csapat, minden csoportba még egy. A csoportmeccsek szeptember 8-tól négy hétvégén át zajlanak majd, a playoff és a döntő pedig október 10 és 13 között lesz.

Magyar közvetítés minden mérkőzésről érkezik majd a Gamer.hu stúdiójából. Jobbnál jobb összecsapások és az új lineupok első szárnypróbálgatásai élőben, Major méretű pénznyereményért.

Kár lenne kihagyni, mi fixen ott leszünk!

Nyitókép: HLTV

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva