Counter Strike

A prophecy is kijutott a LAN döntőre, készülhet koloRRR és FLEAV


A két magyar játékossal felálló brit csapat a csoportkör harmadik helyével a rájátszásba lőtte magát és már biztosan pénzdíjas helyen végez.

Mikor koloRRR a Prophecy csapatához igazolt elmondta, próbaidőt kapott a lineup, hogy megmutassa mi is van benne. Rögtön az első versenyükön bejutni a Gfinity Elite Series döntőjébe pedig nem rossz eredmény.

A hét Bo2 alatt 3 párharcot megnyertek, ugyanennyit elbuktak, az utolsó fordulóban pedig besikerült egy döntetlen is a csapatnak. Ezzel ott vannak a négy döntős csapat között, és mehetnek a győztesnek járó 50 000 dolláros fődíjért.

Forrás: HLTV

A LAN döntőn persze nem adják majd olcsón ezt az összeget, Bo5 fináléval kell majd kiharcolni a 15 000 000 forintnak megfelelő pénznyereményt.

Attól függetlenül persze, hogy a Prophecy hogy szerepel majd a döntőn, mi magyarok egy kicsit külön is szurkolunk mjad koloRRR-nak, és az egy meccs óta szintén itt játszó FLEAV-nek is. Utóbbiról sok statisztika még mondjuk nincs, de koloRRR eszméletlen formában ontja a frageket új csapatában.

Övé a legjobb K/D arány 1.13-al, és a második legjobb rating 1.09-el. Ha pedig az AWP killeket nézzük, az egész mezőnyt maga mögé utasítja a magyar AWP-s.

Forrás: HLTV

Egy hét múlva hétvégén jön a Gfinity ELite Series döntő, nem kérdés: nagyon kell majd szurkolni!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva