League of Legends

Vége a várakozásnak: A 2017-es VB arca Ashe lesz!

Cloud - Igrici Áron - 7 éve Címkék: Ashe, Worlds,

Riven, Thresh, Shyvana, Kalista, majd pedig Zed után úgy tűnik a sort Ashe fogja folytatni.

2012 óta minden League of Legends világbajnokság kap egy képviselőt. A második szezonban találkozhattak először a játékosok Championship hőskinézettel, amit Riven kapott meg. Azóta folyamatosan bővült a család, s úgy tűnik, a hetedik szezon világeseménye sem lesz kivétel ez alól.

Itt a legújabb Cassio skin!

Vészesen közeledik a szeptember, ami már a bajnokságok végét fogja jelenteni, onnan már csak egy szökkenésre van a Kínában megrendezésre kerülő Worlds.

A PBE frissült, egy új Cassio skin után megjelent rajta az első Championship előzetes is, természetesen változhat még a kinézet, ám nagyjából ilyesmire kell majd számítani:

Mostanában egészen rákapott a Riot az Ikonok készítésére is, szinte minden küldetés egy Ikonnal ajándékozza meg a játékosokat, vagy éppen egy exkluzív hőskinézethez további exkluzív Ikont adnak. (Utóbbi történt a felújított Pulsefire Ezrealel kapcsolatban is.)

Championship Ashe ikon (Forrás: surrenderat20.net)

Az ár természetesen változhat, ám előreláthatóan úgy néz ki, hogy 1350 RP-t kell majd fizetnie annak, aki a gyűjteményébe szeretné tudni a lövész legújabb hőskinézetét.

Egy biztos, ha valami értékálló, az a Championship-család.

Nyitókép: surrenderat20.net

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva