Counter Strike

Új MP5 és 3 kés: négy friss CS:GO fegyvert is kapunk, csak az a kérdés mikor!


Közel fél éve húzódik már az új SMG és a fájlok közül kibányászott kések ügye. Mikor jelennek már meg végre?

Amit biztosan tudunk, hogy az új fegyverekre számos utalás történt már, szóval jönnek! Akár a játékon belüli fájlok, akár a fegyverképek esetét nézzük, van nyom bőven:

Forrás: Imgur

Ikonjaik tehát már vannak, de hogy mikor jelennek meg, az rejtély.

Az SMG-nek, ami sokak szerint az új MP5 lesz nemcsak esztétikai jelentősége lenne, hanem egy új elemet is hozhatna a játékba.

Source-ban és 1.6-ban is létezett a hangtompítós SMG fogalma, ami olcsóbb vásárlásnál is lehetővé tette, hogy lövésünk ne keltsen túl nagy zajt a pályán. Ez az újítás a CS:GO-ba is bőven elférne!

A sokak szerint MP5-SD néven érkező fegyver tűzerőben az UMP szintjén kellene hogy álljon, a hangtompító miatt persze legyen drágább, 1500-1600 környékén, de a hangtompítónak köszönhetően legyen halálprecíz, mint az USP és az M4A1-S a halk pontozáshoz.

Forrás: The law of seven

Az új kések nem hoznak majd hasonló változást, az ő szerepük pusztán esztétikai hype a játékosoknak. Neveiket és képüket már láttuk, sőt a CSGO Wiki oldalán is megtalálhatóak.

Marad tehát a találgatás és várakozás egy ideig, remélhetőleg a fél éve beharangozott fegyverek hamarosan már a kezeinkben figyelnek.

Forrás: The law of seven

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva