League of Legends

A 7.19-ben két hős is átesik egy kisebb reworkön


Azir és Xin már biztosan megkapják a jól megígért frissítést. Ez szép és jó, de hol van Evelynn?

A Riot Games korábban már bejelentette, hogy Evelynn VGU (Visual and Gameplay Update – A modellt és a játékmenetet is érintő, határozott újítás) szintű reworkje van a legközelebb Ornn megjelenéséhez, viszont ennek a stádiumáról nem lehetett hallani legutóbb. Riot Meddler viszont megerősítette, hogy a 7.19-es frissítésben két hős is átalakul, legalábbis ha a jelen helyzetüket nézzük.

Galaktikus Azir: (Forrás: eune.leagueoflegends.com)

Az egyik ilyen hős Azir lesz, akiről már többször lehetett hallani, hogy a Riot igyekszik kirángatni abból a mocsárból amiben éppen van. Nemrég kapott egy buffot a W képessége, bár ez csak a sebzését erősítette. Meddler szerint a jövőben érkező Azir változások nem fogják alapjaiban megrengetni a hőst, inkább csak sokkal metaközelibbé szeretnék tenni némi ráncfelvarrással. A játékmenetért felelős csapat már egészen jól áll a projekttel, Meddler biztosan állította, hogy a 7.19-el megérkezik Azir mini reworkje.

Titkos ügynök Xin (Forrás: eune.leagueoflegends.com)

A másik hős pedig Xin Zhao. A dzsungelben élő, ám néha topra is látogató csapkodógép is egy kisebb újragondoláson fog átesni, amit szintén a 7.19-ben várhatunk majd legkorábban. Maga a mechanika itt sem fog változni, ha hihetünk Meddler szavainak (márpedig mi hiszünk neki), viszont az AP Xin kedvelői lehet, hogy szomorúan fogják fogadni az újdonságokat. A rioter szerint ugyanis a Battle Cry képességet teljesen újra fogják gondolni. Mi tagadás, rendesen erős volt az a passzív krit és gyógyítás!

További hősök, akiknél lehet számítani egy reworkre a jövőben:

  • Swain
  • Aatrox
  • LeBlanc
Swain (Forrás: gameinfo.eune.leagueoflegends.com)

LeBlanc-on már dolgoznak egy ideje, de Meddler szerint nem haladtak a feladattal olyan határozottan, hogy tudjanak valami hivatalos megjelenésről beszélni. A varázslónő még várat egy kicsit magára. Ellenben Swainről kiderült hogy ki fogja tervezni az új formáját, 20thCenturyFaux lesz az “elkövető“.

Szerinted szükséges ez a rework Azir és Xin esetében, vagy teljesen meg vagy elégedve a jelenlegi formájukkal?

Nyitókép: gameinfo.eune.leagueoflegends.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva