Hearthstone

Kiszedik az Aréna sokak által gyűlölt újítását


Kikerülnek a synergy pickek a játékból.

Éppen néhány napja írtunk arról, hogy a nerfeken túl van még bőven dolga a Hearthstone-nal a fejlesztőknek, hiszen több olyan probléma is van jelenleg a játékban, ami javításra szorul: ilyenek a barátlista, a Wild jelenlegi helyzete, illetve a szinergia pickek az Arénában.

Nos, jó hírünk van, a háromból az egyik ugyanis biztosan megoldódik nemsokára: a fejlesztőcsapat egyik feje, Mike Donais a Redditen elárulta, hogy hamarosan változtatnak a rendszeren. Jelenleg a draftolás során az első két pickben nagy eséllyel dob fel a játék olyan lapokat, amik köré paklit lehet építeni. A gyakorlatban azonban nem jött be a megoldás: semmi sem garantálja, hogy összejön a koncepciós deck, enélkül pedig például egy korán kiszedett Book Wyrm elég haszontalan tud lenni.

Kép: Reddit

Hamarosan azonban minden visszaáll a régibe: Donais elárulta, hogy a következő frissítésben kiveszik a szinergia pickeket az Arénából, vagyis az első két adag lap semmilyen megkülönböztetést nem fog kapni.

Hogy mikor jön a frissítés? Az biztos, hogy nem a nerfekkel egy időben, hanem kicsit később, azokat ugyanis külön fogják orvosolni egy előre be nem tervezett gyors patch-ben. Előbb tehát a nerfek jönnek, utána pedig az Arena update – egyelőre egyik időpont sem ismert konkrétan.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva