League of Legends

Update: Megérkezett a Xin Zhao Rework!


Ha lehet hinni a pletykáknak, a holnapi nap már a PBE-re is bekerül. Így fog kinézni Xin legújabb formája!

A Riot Games egyik tervezője, Xenogenic osztott meg néhány gondolatot Xin Zhaoval kapcsolatban az esti órákban. Elmondása szerint a korábban beígért mini rework már a holnapi nap bekerülhet a PBE-re, így fontosnak találta részletezni a végeredményt. S mi ezt tárt karokkal vártuk!

Xin Zhao egy rettenetesen megosztó karakter volt mindig is. Egy kissé ugyan kilógott a “jobb-katt” hősök közül, ám technikás hősnek sem igazán lehetett nevezni. Viszont egy dolgot nagyon jól tudott, kiváló csataindító képességei voltak, s a játék egyik legnagyobb “yolo” mesterének számított emiatt. Ezt az aspektust nem is kívánja megváltoztatni a Riot, Xenogenic megerősítette, a Q és az E képességek sajátosságán nem változtattak. Maradt a harmadik ütés felütés és a point to click ugrás az ellenfélre.

Secret Agent Xin Zhao (Forrás: eune.leagueoflegends.com)

A rework oka

Xin egy hihetetlenül egy dimenziós hős. Nem csoda, hogy 2017-ben már nem állja meg úgy a helyét, mint az első szezonban. Ha egy Xin Zhao megjelent a harcban, tökéletesen lehetett tudni, hogy mit fog tenni, nem volt lehetőség a sokszínű játékra. Most a Riot azt ígéri ez megváltozik. Legfőbb céljuknak Xin újragondolásánál éppen a hős személyiségét, s technikás játékát helyezték előtérbe. A nagy lándzsaforgató párbajhős a módosítások után ténylegesen párbajhősként fog hatni, valamint lesznek olyan mozdulatai ami miatt mi magunk is bele fogjuk tudni képzelni magunkat a csata hevébe, mint egy lándzsás harcos.

Commando Xin Zhao (Forrás: surrenderat20.net)

Az újítások listája

Új Passzív képesség: Determination/Determináció

Ami eddig a W képességének volt a passzív sajátja, azt szépen előléptették magának a hősnek a passzív képességévé. Minden harmadik ütés plusz sebzést oszt, valamint gyógyítja a harcost.

Új W képesség: “Wind Becomes Lightning”/”A szél villámmá válik”

A képesség egy két lépéses támadássá alakult. Az első lépés egy lándzsa suhintás a karakter előtt, majd egy hosszabb döfés előre. A vágás sebzést okoz Xin előtt, majd a döfés egy még ennél is nagyobb sebzést okoz, valamint az eltalált ellenfeleket lassítja  1.5 másodpercig.

Fejlesztett E képesség

A korábbi W aktívja passzívként rámászott az E-re. Ha rávetjük magunkat egy ellenfelünkre, beindul a szteroid bomba és megnő a támadási sebességünk a hőssel.

Módosított végső képesség – Új név: Crescent Guard/ Félhold Védekezés (?)

Xin ultija a továbbiakban is egy szétszóró képesség lesz, sebzést okoz, valamint ellöki a környezetében lévő ellenfeleket. Persze a jövőben is a kivételek közé fog tartozni az az opponens, akire előtte elsütötte az E képességét. Ez eddig is egy kiváló lehetőség volt a Xin játékosok számára, nem lett volna értelme megváltoztatni. DE ezzel még nincs vége! Kapott egy új effektet a végső képesség. Az ulti használata után 3 másodpercig Xin egy zónát hoz létre maga köré, ami a zónán kívülről érkező sebzéseket nullára csökkenti! Az új hatás lesz az, ami tényleg kihozza Xinből a párbajozót, még akár a csapatharcokban is, legalább addig, amíg az ellökött ellenfelek vissza nem sétálnak a zónába.

Warring Kingdoms Xin Zhao (Forrás: lolskinshop.com)

Ugyan nem kap egy teljesen új külsőt, mint például Sion vagy Warwick a rework után, viszont Xenogenic a közleményében azt írta:

Új hangeffektek, új támadási animációk, képesség ikonok várhatók, valamint kisebb vizuális felfrissülésre is lehet számítani Xin esetében.

Összességében új szerepet nem kap Xin Zhao, viszont sokkal több lehetőségünk lesz vele jól játszani és mérkőzéseket nyerni, mint eddig. Már nagyon várjuk, hogy kipróbálhassuk!

Ti mit gondoltok, méltó módosításokat kapott a karakter?

Nyitókép: gameinfo.eune.leagueoflegends.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva