Counter Strike

A kötelező győzelem mindig a legnehezebb, ma este újra pályán a GameAgents


Az Esports Balkan League második fordulójában verhető ellenfél került a magyarok útjába. Ha ott akarnak lenni a LAN-on, ezt a meccset be kell húzni!

Az EBL első szezonjában csak a legjobb négy csapat kap meghívót a LAN döntőre, így a GameAgents együttesének maximum 2-3 vereség fér bele, ha a Top4-be vágynak.

A továbbjutás papíron egyszerűen fest

Mivel mindenki játszik mindenkivel, a negyedik helyzet elméletileg még 4 győzelem és 3 vereség is elég!

  • A Binary Dragons-tól, az egyik legerősebb csapattól szoros meccsen ugyan, de kikaptak FLASH-ék. Az MK szintén esélyes a végső győzelemre is, bravúr lenne megverni őket egy Bo3-ban.
  • Emellett ott a Nexus és az egykori Outlaws, akik az elmúlt SEC évadokban igazolták már, mennyire jók. Közülük az egyiket el kell kapni, a másik ellen beleférhet a vereség.
  • Az összes többi, elméletileg gyengébb csapatot viszont meg kell verni a továbbjutáshoz.

Ha ez a forgatókönyv teljesül, meglehet a magyarok számára a továbbjutás! Egyik ellenfelet sem szabad persze leírni, de a mai egy kötelező győzelem kell, hogy legyen.

De tudjuk, hogy mindig ezek a legnehezebbek!

“Sokat készültünk, ezt a meccset valóban muszáj nyernünk, ha LAN-ra akarunk menni. Márpedig nagyon is akarunk! Készülünk az ellenfélből is, régóta egy csapatot alkotnak, tehát a teamworkjük jó, de skillben mi jobbak vagyunk. Remélem a végén is mi örölünk majd!” – nyilatkozta a csapatkapitány FLASH a mérkőzés előtt.

A magyar GameAgents este 19 órakor kezd a szerb Squared ellen, a magyar nyelvű közvetítést a The War Room szolgáltatja!

Forrás: HLTV

Szurkoljunk együtt a srácoknak, lássuk meglesz-e az első győzelme az új lineupnak!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva