League of Legends

Riot: “Jelenleg jó úgy az Ezreal jungle, ahogy van!”


Persze eljutott a Riothoz is az új trend szele. Véleményük is van róla!

Nem volt nehéz észrevenni, de akinek nem tűnt volna fel, az elmúlt néhány hét egyik legfelkapottabb témája az Ezreal jungle volt. A lövész pozícióján kívüli szerepeltetése sokaknál kicsapta a biztosítékot, ám értelemszerűen a trend kedvelőinek száma is nőtt. Ami még érdekesebb ennél, hogy úgy tűnik még egy ideig így is marad!

Ezreal nem találja a helyét az alsó ösvényen, legalábbis jelenleg semmi esélye versenyezni a hyper-carry lövészekkel. Twitch, Xayah, Tristana, de még Kalista is fényévekkel előzi meg a szőke felfedezőt, holott az utóbbi kettő még nerfet is kapott a legutolsó patchben. Az elhivatott Ez játékosok találtak megoldást, ugyanis kiderült, hogy a karakter egészen erős dzsungel pozícióban! Ez a divat ráadásul nem csak a szóló rangsorolt meccseket kezdi el meghódítani, már most túl vagyunk a kompetitív debütáláson.

Szokatlan pozícióban térhet vissza Ezreal!

Természetesen ezek a hullámok elérik a Riot Games partjait is, Riot Meddler szerint mindez tökéletesen megfelel a szervezetnek, persze csak addig, amíg normális keretek között marad.

“Az Ezreal jungle-t egészen jónak tartjuk, legalábbis most még. Ha teljesen kikerül a lövész pozícióból, majd megpróbáljuk óvatosan visszatessékelni a hőst a helyére, éppen úgy, ahogy Ziggs esetében is tettük korábban!”

Ziggs egy rövid ideig lövészként jelent meg a Summoner’s Riften, a Riot kisebb módosításokkal és erősítésekkel érte el, hogy visszatáncoljon eredeti helyére.

(Forrás: surrenderat20.net)

Meddler hozzátette, hogy ez a vélemény változhat a jövőben, de még nincs értelme változtatni, ugyanis nem jelent nagy veszélyt a játékmenetre. Ezreal az alsó ösvényen nagyon lassan indul be, a legtöbben Tear of the Godess-el kezdenek, vagy Trinity Force-al, ez a két tárgy pedig sosem volt arról híres, hogy pikk-pakk összedobhatók. (Jó, a Tear olcsó, de mire lesz bármilyen haszna, a másik lövésznek már van 3 tárgya…) A dzsungeles szerep viszont elhozta a karakternek a Kánaánt. Aránylag gyorsan el tudja érni azt a pontot, ami erőssé teszi, Warrior’s jungle tárggyal és töltési időt csökkentő cipővel konkrétan elpusztít mindent és mindenkit, aki az útjában áll, már a játék elején!

A lövész nem számít a legjobb dzsungelesnek, ám jelenleg jobb győzelmi aránya van mint Lee Sinnek. A Riot tehát nem szeretné megállítani az off-meta dzsungel választásokat, de óva int, hogy ha nagyon elborulna a helyzet, akkor közbe fognak lépni.

Ti találkoztatok már Ezrealel a dzsungelben?

Nyitókép: pvplive.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva