League of Legends

Visszatért a Your Shop a kliensbe, lássuk mire kell számítani!


Talán az egyik legjobb akció, amit valaha a Riot bevezetett. Nagyon ritkán jön,de akkor nagyot üt!

A személyre szabott akciókat tartalmazó Your Shop/”A te boltod” opció visszatért a kliensbe! Néhány napja számoltunk be arról, hogy a lehetőség visszakerült a PBE-re és hamarosan lehet majd rá számítani az élő szerveren, de arra mi sem gondoltunk, hogy ennyire gyors lefolyása lesz a dolognak. Az akció nem tart örökké, október 4-ig lesz mindenkinek esélye megvásárolni azt a skint, amit szeretne.

Apropó skinek, a bolt csak és kizárólag hőskinézeteket tartalmaz, összesen 6 darabot! A hat lehetőség nem teljesen véletlenszerű, a kliens az utóbbi időben legtöbbet játszott karakterekre fogja dobni az opciókat. (Többszörösen leteszteltük, ez tényleg így van!)

(Forrás: youtube.com)

Hosszú idő után tér vissza a rendszer, hogy színesítse a játékosok játékát, de a szerencse természetesen elengedhetetlen. Ha például sok Thresh-t játszottál az elmúlt időszakban és nagyon vágysz már egy Samsung Galaxy Thresh-re, még egyáltalán nem biztos, hogy nem egy Blood Moon fog esni. Azért ilyen jellegű predikciókat nem tud senki sem tenni, bár az is éppen elég, hogy legalább körülbelül azokra kapjuk a leárazást, amiket ténylegesen használunk is. A csak 1-2 karakterrel játszó játékosok természetesen kaphatnak véletlenszerű tárgyakat, ha a rendszer nem tud 5-6 hős közül sorsolni, akkor a hősöket is sorsolni fogja.

A leárazások százalékszerűen történnek, megkötések nincsenek. Értjük mi ez alatt azt, hogy 30-70%-ig terjedő lehet a leárazás, viszont ezt bármelyik hőskinézetre megkaphatjuk. Tehát az is lehet, hogy a 70%-ot 520RP-s skinre kapjuk, de simán zuhanhat 1350 RP-s kinézetre is, ami egy bankrobbantással egyenértékű.

Ha nem tudnád honnan érhető el a Your Shop, akkor most segítünk! Nincs más dolgod, mint megnyitni a klienst és az ablak jobb felső sarka felé húzni az egeret. Ott fel kell tűnjön egy új lehetőség, ez lesz az amit keresel! Ha rákattintottál, fel fog ugrani egy ablak, amiben 6 darab kártyalap-szerű opciót fogsz kapni. Végig kell őket kattintgatni, s miután ez megtörtént, a helyükön megjelenik a személyre szabott akciód. A hőskinézet lehetőségek alján lehet majd látni az eredeti árat és a leárazás utáni árat is.

Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy a bolt csak limitált ideig elérhető, így jobb, ha minél gyorsabban reagálunk!

Nézzük a Your Shop szabályait:

  • A leárazások tartalmazhatnak Legacy hőskinézeteket, tehát olyanokat, amik éppen nem elérhetők a kliens boltjában
  • Esetleg megtörténhet olyan is, ha nem játszol elég hőst, vagy nagyon kevés van, hogy kapsz egy hőskinézetet egy olyan karakterre, amit még nem nyitottál meg. Ebben az esetben a hőskinézet leárazása magát a hőst is olcsóbbá teszi. (Példa: Nincs Dariusod, de kapsz egy Bioforge Darius hőskinézet leárazást. A leárazás mértéke 60%. Ez esetben magára a hősre is kaptál 60% leárazást és olcsóbban veheted meg a topos hőst is.)
  • Ultimate, Legendary, Limitált, vagy Loot-exkluzív hőskinézetek NEM eshetnek a boltból, ahogyan 3 hónapnál fiatalabb egyéb skinek sem. (Példa: Spirit Guard Udyr, Neo Pax Sivir, Grey Warwick, de még Pentakill Kayle sem fog esni senkinek!)

A lehetőség még ezekkel a megkötésekkel is hihetetlenül jó, mindenképpen adjatok neki egy esélyt, mert olyan nincs, hogy ne érje meg!

UPDATE:

Akinek még nem jelent meg, vagy már nem elérhető a bolt, az ne csüggedjen, a Riot levette a lehetőséget, hogy kijavítsanak néhány problémát a rendszerrel kapcsolatban. Sokaknak össze-vissza szórta a hőskinézeteket, olyan karakterekre is kaptak skint, amiket évek óta nem játszottak. Remélhetőleg a második kör mindenkinek jobban fog sikerülni és mihamarabb orvosolják a problémákat. Addig is legyünk türelemmel!

Sok szerencsét a nyitogatáshoz!

Nyitókép: eune.leaugueoflegends.com

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva