Counter Strike

Közös kampány indult: Dániában akkora kedvenc az Astralis, mint Cristiano Ronaldo


A PanzerGlass két fő arcot választott magának, leszerződtette Cristiano Ronaldót és az Astralis csapatát! Hamarosan vadi új termékekkel jönnek.

Dániában az esport a király, ezt már akkor is tudtunk, amikor az FC København CS:GO csapatot igazolt magának, de most már tuti! Legújabb kampányukhoz ugyanis nem mást szerződtettek az Astralis mellé, mint Cristiano Ronaldót – velük reklámozzák mostantól a PanzerGlass termékeket. A pletykák szerint közel félmillió dollárért írt alá az Astralis egy 1 éves szerződést, Ronaldo pedig 2 évben állapodott meg a céggel. Ki tudja mennyiért!

A PanzerGlass telefonokhoz és tabletekhez gyárt kiegészítőket, főképp az üvegfóliáikról ismertek. Azt, hogy jól megy a szekér, mondanunk sem kell, ezt csak úgy higgyük el. Hiszen ha nem így lenne, nemigen engedhetnék meg maguknak ezeket a neveket!

Hamarosan jönnek az új termékeik

A PanzerGlass nem is húzta tehát az időt, bejelentették, hogy nemsokára már várhatóak is az új kiegészítők a telefonokhoz, amin már ott fog díszelegni CR7 és az Astralis, ennek örömére új logót is tervez a cég.

“Rengeteg új terméket tervezünk, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a rajongókkal és az ő igényeiknek megfelelően tervezzük  újdonságainkat” – árulta el a stratégiáról Lene Bach, a PanzerGlass marketing főigazgatója.

Az elmúlt időben az Astralis rengeteg új szerződést kötött, többek között az Audival, ami önmagában 750 000 dollárt hozott a csapatnak, illetve nemrég a gamer fejhallgatókról ismert Turtle Beach-csel is megállapodtak. Úgy tűnik van szponzor bőven a csapat körül!

Forrás és nyitókép: Panzerglass

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva