Overwatch

Máris itt az újabb patch, több pálya is kikerült a Deatchmatch-ből


Orvosolták viszont a Genji és Mercy skinekkel kapcsolatos hibát.

Alig vagyunk túl a legutóbbi Overwatch frissítésen, ami behozta a játékba Junkertownt, de például Mercy is alapos reworköt kapott benne. Most pedig máris itt az újabb patch, több kisebb változtatással és hibajavítással. Lássuk a részleteket!

  • Kikerültek a Deathmatch és a Team Deathmatch játékmódból az alábbi pályák: Hanamura, Horizon Lunar Colony, Temple of Anubis, Volskaya Industries. Custom játékban továbbra is elérhetőek.
  • Megjavították az Oni Genji és a Winged Victory Mercy skineket, most már ezekkel is hallható az Ultimate voice line, így visszakerültek a játékba.
  • Mercy esetében az on-fire hozzájárulást nem változtatták meg korábban a Resurrect kapcsán, most ezt pótolták, hogy jobban illeszkedjen az új verzióhoz.
  • Finomítottak a spectator kamerákon.

A fentiek csak a legfontosabb változások – további kisebb bugfixek is történtek szokás szerint, ezekről a hivatalos patch note-ban olvashatnak azok, akik kíváncsiak a legapróbb részletekre is.

Fontos, hogy a patch egyelőre csak PC-n elérhető. A PS4-en és Xbox One-on játszó Overwatch-osoknak még várniuk kell egy kicsit, hogy ők is megkapják a frissítést, hiszen nem tervezett patch-ről van szó, így némileg több időre van szükség, amíg átfut a kérelem a Sony-n és a Microsofton.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva