Gaming

Már semmi sem tarthatja vissza az új South Park játékot


Aranylemezre került a The Fractured But Whole.

A South Park: The Stick of Truth sikere után nem is lehetett kérdés, hogy a Ubisoft fut egy újabb kört a szerepjátékos köntösbe öltöztetett South Park-feldolgozással. Arra azonban talán ők sem számítottak, hogy ennyire macerás lesz a folytatás, a South Park: The Fractured but Whole elkészülte: már kétszer is el kellett tolni a játék megjelenését.

A második résznek eredetileg egy éve kellett volna megjelennie: a legelső premier-időpont 2016. december 6. volt, ezt azonban nem sikerült tartaniuk a fejlesztőknek. Ezután 2017 tavaszára ígérték a játékot, ám hamar kiderült, hogy ez sem lesz tartható. Végül 2017. október 17. lett a harmadik megjelenési dátum.

A rövid történelemóra után egy jó hírrel tudunk szolgálni: nagyon úgy néz ki, hogy ez most már tényleg a végleges időpont, aranylemezre került ugyanis a The Fractured but Whole. Ez azt jelenti, hogy a játék mehet a gyártósorra, majd a boltokba, vagyis elvileg semmi akadálya nincs már annak, hogy megjelenjen. Ezt igyekszik megünnepelni a lenti trailer is – persze komolytalanra hangolva, ahogy azt megszokhattuk.

Nagy kérdés persze, hogy ennyi késés – na meg persze a remek első rész – után képes lesz-e megfelelni a megnövekedett elvárásoknak a The Fractured but Whole. Kiderül szűk egy hónap múlva, október 17-én, PC, PS4 és Xbox One platformokon.

Borító: Ubisoft

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva