Counter Strike

Még kioShiMa is meglepődött azon, hogy a TyLoo-t egy “noname” magyar csapat verte el


A magyar csapatokra egyre jobban oda kell figyelni a nemzetközi mezőnybe is, ezúttal a TyLoo-t ejtette ki a need more DM.

A need more DM csapata volt az, aki kiejtette a TyLoo-t a DreamHack Denver kvalijáról. Mivel mostanában eléggé viharos, hogy ki melyik csapatban van, ez SzarvasMarha régi csapata, ők nyerték meg az ICL37-et áprilisban, ám a csapat jócskán kicserélődött. SzarvasMarha és Tigene és maradt Senthry az akkori felállásból, melléjük csatlakozott charcharo és b0bby a Zero IQ csapatából.

Balról jobbra: Tigene, SzarvasMarha, KaHu, KTerron, mach0 Forrás: ICL Challenge Facebook

SzarvasMarha tehát nem adta fel a mat1 mixcsapatos oszlás után sem, gyorsan összetrombitált 4 másik embert és kőkeményen belevágtak a kvalikba.

Még külföldön is sokan felkapták a fejüket arra, hogy egy ismeretlen magyar csapat legyőzte a TyLoo-t 16-14-re, már az első meccsükön. Redditen threadek indultak, ahol valaki egyből felvetette a lehetőséget, hogy simán csalhattak is a meccsen, de volt aki szerint a TyLoo nem a legerősebb csapat és időnként megesik, hogy a gyengébb csapatok vannak jobb formában. A történtekre még Kioshima is felfigyelt és streamelés közben ő maga is meglepődött az eseten.

A need more DM a következő két csapatot is maga alá gyűrte, ám a COREA erősebbnek bizonyult, így ők ejtették ki a második magyar csapatot a kvalifikációról, az első ugyanis a GameAgents volt, akiknek nem volt szerencséjük, mert az első ellenfelük volt a COREA, így nekik nem tartott túl sokáig ez a torna.

Kíváncsiak vagyunk arra, hogy mi is lesz a need more DM sorsa, ugyanis az, hogy egy 2 napos mixcsapattal indultak és már elverték a TyLoo-t, már jelent valamit. A kérdés itt is ugyan az, mint a magyar csapatoknál általában: Vajon együtt tudnak maradni ?

TyLoo lost in the first round of the DH Denver qual to an unknown team from GlobalOffensive

Köszönet KaHunak a videóért.

Borítókép: HLTV

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva