League of Legends

Változnak a kikötések a Summoner Spellek esetében


Nem csak a veteránokkal akar foglalkozni a Riot, hoznak néhány újítást, ami a kezdőket fogja érinteni.

Az előszezon alatt úgy tűnik meg fognak változni a Summoner Spellek minimum felhasználó szintjei. Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy amit eddig “x szintű” felhasználóval kaptunk meg, azt mostantól “y szinten” érhetjük majd el.

Masszív frissítésdömping érkezhet az előszezonban, s ennek a csokornak tényleg csak elenyésző része a Summoner Spellek piszkálgatása. A régebbi játékosok biztosan átugorják majd ezt a témát és nekiveselkednek majd az új rendszernek, ami feloldott szinthatárt hoz, szintenkénti díjazást, valamint ne felejtsük el, hogy lesz mit gyakorolniuk az új rúnarendszer esetében is. Viszont nem szólhat minden a régiekről, az új játékosokkal is legalább annyit kell foglalkozni, mint a régi motorosokkal, ezt pedig a Riot az off-szezonban elsődlegesen a Summoner Spellek rendszerének átalakításával teszi.

A cél ezzel az, hogy a kezdő játékosok a legmegfelelőbb időben találkozzanak bizonyos képességekkel. A játék kezdetekor úgyis a játék átfogó ismeretével töltik az idejüket az újak, semmi szükség arra, hogy az összes Summoner Spell már első szinttől elérhető legyen. Nem szeretné kockáztatni a Riot, hogy a fail Flash pillanatok rontsák a játékélményt.

Habár két konkrét példát is lehetett hallani Meddlertől, ezek között pedig éppen a Flash volt az egyik. Most 8-as szinttől érhető el a Villanás, az előszezonban ezt egy szinttel korábbra helyezné a fejlesztőcsapat. Cleanse-t már 6-os szinttől használhatunk, viszont a mechanika megkövetel egy minimális játéktudást, így az előszezonban a Cleanse átvándorolhat egy 9-es szinttől használható Summoner Spell csoportba.

“Nem szeretnénk, hogy már az első szinttől elérhető legyenek a Summoner Spellek mindenki számára, talán ez lehet az újakra nézve a legnagyobb hiba. Bőven van mit gyakorolni és megérteni a játék elején, semmi szükség arra, hogy mindezt még bonyolítsuk a Summoner Spellek felhozatalával.”

Ugyan nincs ellenére a Riotnak, hogy léteznek smurf felhasználók, Meddler egy közleményében kifejtette, a magasabb szinten elérhető fontosabb Summonerek, mint a Flash, vagy a Smite, igenis elbátortalanít néhány smurfölni kívánó játékost. Fene se szeretne az első 10 szint alatt Ghost – Teleport kombinációval játszani…

Nagyon sok újítás érkezik az előszezonban, ráadásul biztosan nem tudunk még mindenről!

Szerintetek vissza fogja tudni szorítani a smurfölést a szinthatár eltörlése és a Summonerek rendszerének átalakítása?

Nyitókép: leagueoflegends.wikia.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva