Counter Strike

A Titanium Cloud eSports nyerte az első TheVR kupát


Közel 11 órán keresztül tartott, ami alatt 7 ellenféllel mérkőztek meg a srácok. Kemény menet volt, ráadásul kaptak hideget-meleget!

Az első TheVR Community Cup nyertese a TCE, akik 2:1-re nyerték a döntőt az FTW.Europe ellen. Nem ez lesz persze az utolsó ilyen kupa, abból ítélve, amit a srácok kiírtak az ESL oldalukra. Továbbra is megvan bennük a szándék, ami nagyon jó hír a hazai esportnak.

“Az ESL-lel a közös célunk az, hogy új tehetséges játékosokra és új csapatokra bukkanjunk! Hogy a hazai esportot új alapokra helyezzük. Éppen ezért a versenyeken mindenkit szívesen látunk! Nevezz egyénileg, vagy egy baráti társaságoddal. Nincs veszíteni valód! Próbáld ki magad a versenyeinken!” – #WeAreTheVR

A győztes csapat kapitányát, a korábban csaláson kapott hussaR-t elkaptuk pár kérdés erejéig, hiszen a verseny alatt megtalálták őket párszor ezzel a témával:

Mennyire nehéz egy VAC ban után újra odaállni mások elé éles versenyen?

Igazából én anno már bevallottam, hogy mit csináltam és hogy mi volt az oka. Nem tudtam tolerálni az ex-barátnőm kilengéseit, mivel én anno miatta léptem ki egy erős fejlődőképes jó csapatból. De tény, hülyeséget csináltam és kapok érte a fejemre még most is. Nyilván sokan hiszik, hogy még mindig csalok, mert azért vannak elég jó megmozdulásaim, De igazából összesen van CSGO-ban 8000+ órám, tehát van tapasztalatom.

Vajon egy ilyen kupa tiszta megnyerése segíthet-e tisztára mosni a nevét?

Nagyon szuper, hogy megnyertük a VR-kupát, hihetetlenül örültünk neki, de kétlem, hogy ettől azok az emberek, akik eddig utáltak engem majd most szeretni fognak, inkább ellentétes hatást vált ki.

És hogy látjuk-e még őket más versenyeken a jövőben

Igen sok helyen fogunk még indulni a csapattal, akár legyen ez offline vagy online rendezvény.

A lineupok:

 

A nyereményeket megvizsgálva igazán jól jártak a dobogósok, a fejhallgatóknak darabja 40 000 Ft körül mozog, és igazán minőségi darabok, míg a másodiknak járó egerek 25-30 000 táján szintén megérik a pénzüket. Az egérpadok 10 000 Ft-ra taksálhatók, és hogy még különdíj is volt, az már csak hab a tortán!

 

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva