Gaming

Újra Dark Souls-oznál? Most különösen megéri visszatérni!


Megkezdődött a második Return to Lordran esemény.

A Demon’s Souls-tól kezdve a három Dark Souls játékon át a Bloodborne-ig bőven van miből válogatnia a Souls-fanatikusoknak, ha valamelyik From Software-remekmű társaságában töltenék az októbert. Mi most mégis azt ajánljuk, hogy az első Dark Souls epizódhoz térjetek vissza – el is mondjuk, miért.

Tegnap ünnepelte amerikai megjelenésének hatodik évfordulóját az első rész, ennek örömére pedig immáron második alkalommal rendezik meg a Return to Lordran eseményt, aminek a lényege igazából benne van a címben: mindenki visszatér Lordranba, méghozzá egy teljesen új karaktert indítva.

Kép: Namco Bandai Games

A visszatérés lényege az, hogy ismét sok játékos legyen, mind PC-n, mind PS3-on, mind pedig Xbox 360-on, ami leginkább a multiplayer elemek miatt hasznos. Ezáltal ugyanis sokkal könnyebbé válik társakat találni mind a kooperatív, mind pedig a PvP játékhoz.

“A Return the Lordran egy évenként megrendezett esemény, ami a Dark Souls Global Restart Day-ből nőtte ki magát, ami akkor vette kezdetét, amikor a Dark Souls Reddit elérte a 100 ezer feliratkozót. Két éve elhatároztuk, hogy komplett eseménnyé formáljuk az ünnepnapot, ez lett a Return to Lordran. Az esemény során a játékosok új karaktereket indítanak és ezekkel viszik végig a játékot, méghozzá a multiplayer elemekre fókuszálva, miután ezekhez általában nehéz elég játékost találni” – olvasható a Redditen.

Az esemény egészen október 24-ig tart majd, és Twitch, illetve Discord csatorna is kapcsolódik hozzá. Mi biztosan visszanézünk majd legalább pár órára!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva