Gaming

Golden Legendary, Winston skin és egyéb finomságok: íme a BlizzCon jutalmak!A Blizzard bemutatta az exkluzív ingame tartalmakat.

Már megszokhattuk, hogy az év végi nagy Blizzard-ünnepély, a BlizzCon belépője mellé különféle ingame finomságok is járnak, és nincs ez idén másképp sem: a kiadó bemutatta, milyen ajándékok lesznek az idei évben.

A lenti jutalmakat a BlizzCon belépő megvásárlásáért lehet megszerezni – természetesen van virtuális jegy is azok számára, akik nem tudnak ellátogatni a novemberi rendezvényre, így senki sem marad ki az akcióból. A Virtual Ticket itt vehető meg 30 euróért. Lássuk a tartalmakat!

Hearthstone

Volt már példa arra, hogy BlizzCon-exkluzív kártyát adott ki a Blizzard a Hearthstone-hoz, ilyen volt 2013-ban az Elite Tauren Chieftrain. Jó eséllyel most is valami hasonlóra számíthatunk egy Golden Legendary képében.

Kép: Blizzard

Overwatch

A vadonatúj Winston skin már most elérhető a játékban, ha valaki megvásárolja a belépőt.

Kép: Blizzard

World of Warcraft

Stormwind Skychaser és Orgrimmar Interceptor mountok szintén elérhetőek már a játékban a jegy megvásárlását követően.

Kép: Blizzard

Heroes of the Storm

A HotS-játékosok több apróságot is kapnak majd: a Nexus Razorback mount mellett egyedi spray, banner és portré is jár a belépő mellé.

Kép: Blizzard

StarCraft II

Junker SCV, Probe és Drone skinek már most elérhetőek a játékban a vásárlást követően.

Kép: Blizzard

Diablo III

Mindig is egy Murloc Necromancer petről álmodtál? Hamarosan már nem csak álom lesz, hiszen érkezik a Murkomancer Pet!

Kép: Blizzard

A Virtuális Belépő megvásárlásával a fenti jutalmak mellett hivatalos streameket is nézhetsz majd a november elején esedékes BlizzCon alkalmával.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva