Overwatch

Íme a játékos, aki elsőként érte el a 4000-es szintet Overwatch-ban


És itt még nincs vége, most épp egy új kihívást szeretne teljesíteni.

Rengetegen vannak, akik mániákusan szerelmesek az Overwatch-ba, amit azonban Treeboydave produkál, arra igen nehéz szavakat találni!

A játékos előszeretettel döntögeti a különféle rekordokat, ő volt például az első, aki 100 óra fölé jutott mindegyik karakterrel Orisa megjelenését követően. Most pedig egy újabb mérföldkő mellett haladt el: ő lett az Overwatch történetének első játékosa, aki elérte a 4000-es szintet. Csak hogy érzékeltessük, mennyire durva ez az eredmény: az Overwatch-ban jelenleg 2300 a “nem hivatalos” level cap. Ami azt jelenti, hogy nem áll le a szintek számlálása, efelett azonban már nem ad új portrét a játék.

Kép: Master Overwatch

Mennyi idő kellett ehhez? Hát nem kevés: a megjelenés óta nagyjából 3500 órát tett a játékba Treeboydave, ami átlagosan 6-7 óra játékot jelent egy nap. Ne legyenek kétségeitek, ez össze is jön neki, a Twitch csatornáján láthatjátok is, hogy szinte minden nap tart egy 9 órás Overwatch streamet.

Hogy mi a következő cél? Hosszú távon nyilván az 5000-es szint, egyelőre azonban máson “dolgozik” Treeboydave: szeretné mindegyik hőssel elérni a 150 órát. Nem is kell már sok neki, hiszen mindössze nyolc karakternél hiányzik neki ez a mennyiség.

Kép: Reddit

Ha tehát lelkiismeretproblémáid vannak amiatt, mert úgy érzed, túl sok időt töltesz az Overwatch-csal, akkor megnyugodhatsz: Treeboydave-hez képest a fasorban sem vagy!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva