Hearthstone

Nevetségesen olcsó deckek a Blizzardtól a Frozen Throne első szárnyához


Kizárólag Basic és common lapokat használva is le lehet nyomni a Lower Citadelt.

Ha nem csináltad még meg a Hearthstone Solo Adventures menüjében a The Frozen Throne küldetéseket, akkor mindenképpen érdemes nekilátni, hiszen egy csomó ajándék vár rád.

  • A Prologue teljesítéséért kapsz egy véletlenszerű Hero kártyát.
  • Minden egyes szárny teljesítéséért kapsz egy Knights of the Frozen Throne kártyapakkot.
  • Ha legyőzöd mindegyik class-szal a Lich Kinget, akkor kapsz egy új Paladin skint.

A szűkös lapkészlettel rendelkező és az újonc játékosok számára ez persze nem könnyű feladat, hiszen az egyes főellenfelek legyőzéséhez egészen specifikus paklikat kell építeni az egyedi stratégiák miatt. Közel sem lehetetlen azonban – ezt igyekszik bizonyítani maga a Blizzard is, ugyanis (teljesen szokatlan módon) összeraktak egy guide-ot, melyben szuperolcsó paklikat ajánlanak az első három boss-hoz.

Íme a Blizzard által összetett három pakli a Lower Citadel teljesítéséhez, kizárólag Basic és common lapokkal.

Lord Marrowgar

A pakli lényege, hogy a lények HP-jának növelésével kialakítunk egy olyan asztalt, ami egy kör alatt le tudja ütni a folyamatosan maximumra gyógyuló Lord Marrowgart. A fő célpont a Lightspawn, amit néhány Velen’s Chosennel, Kabal Talonpriesttel és Divine Spirittel önmagában sem nehéz felnyomni 30 sebzés fölé, de a Gurubashi Berserker is szépen meghízik, ha ütögetünk vele és mindig meggyógyítjuk. A lényeg a türelem, az asztal tisztán tartása és a lények folyamatos gyógyítása, előbb-utóbb összejön a szükséges 30 seb! Amire nagyon figyelni kell, az a Bone Spike, erre mindig legyen megoldás a kézben (Silence, Shadow Word: Pain vagy Kooky Chemist)!

Költség: 560 dust

Kép: Blizzard
Kód: AAEBAa0GAA/GBOUE8gWABskG9gaKB6UJ0QrXCvIMjw/hugK1uwLwuwIA

Deathbringer Saurfang

A feladat egyszerű: be kell ütni 20-at a hősünk segítségével. Két Arcanite Reaper már önmagában megoldja ezt, de a Fiery War Axe és a Heroic Strike is jó szolgálatot tesznek. Emellett igazából nincs is nagyon más dolgunk, mint lényeket pakolni és leütögetni Saurfang lényeit, hogy ne haljunk meg, az Execute pedig könnyen eltakarítja a zavaró Tauntokat. A Skeletal Knightokat különösen megéri leütögetni, hiszen értékes lapokat adhatnak!

Költség: 160 dust

Kép: Blizzard
Kód: AAECAQcADxyhArACkQONBPsE/ATIBZEGigesB+8H/wf7DIKtAgA=

Lady Deathwhisper

A játék kulcsa a 30/5-ös sárkány, amit kapunk. Egy Silence-szel is meg lehet oldani, hogy üssön, ekkor azonban az ő lényei is meg tudják támadni. A lenti deck egy másik stratégiát használ: gyógyításokkal vissza lehet rakni max. HP-ra (Circle of Healing, Binding Heal), így anélkül lehet vele ütögetni, hogy a boss hozzá tudjon nyúlni. Emellett pedig rengeteg Taunt és olcsón nagyot ütő lény került a pakliba – az 1 HP itt nem hátrány, hiszen úgyis minden lényünket automatikusan ennyire rakja Lady Deathwhisper minden körben.

Költség: 320 dust

Kép: Blizzard
Kód: AAECAa0GAA8poQLlBOMFyQaaB54J0grTCtcK8gz1DJi7ArW7AtLBAgA=

Ha tehát eddig nem sikerült megcsinálnod a The Frozen Throne első szárnyát, akkor a fenti deckekkel érdemes nekifutni még egyszer, hiszen ezek kifejezetten erre a célra készültek. Kíváncsian várjuk, hogy a Blizzard a többi szárnyra vonatkozóan is tálal-e számunkra hasonló paklikat a későbbiekben!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva