Gaming

“Senki sem szereti a csalókat” – Az Epic leszámolt a Fortnite cheat készítőivel


Az Epic nem hagyja, hogy a csalók átvegyék az uralmat a legnépszerűbb játékuk felett, így saját kezükbe vették az irányítást.

Az AddictedCheats fejlesztői rengeteg népszerű játékhoz készítettek csalást és azóta is updatelik őket. Itt nem egy egyszerű WH-ról van szó, hanem szó szerint kell érteni a multihacket. ESP, Aimbot,WH,Triggerbot,2D Radar, 3D Radar, szóval szinte minden amit az adott játék motorja engedélyez. Leginkább a stremerek életét szerették megkeseríteni, a cheat fórumán özönlöttek a hasonló kommentek: “LOL, imádtam, amikor még meg is b**** őket, a haláluk után”.

A repertoár nem kicsi

Az Epic először világosan figyelmeztetett mindenkit, hogy náluk zéró tolerancia van a cheaterekkel szemben, majd több ezer accountot bannoltak. Ezek után pedig úgy gondolták, hogy ez nem elég, ezért komolyabb lépéseket tettek az üggyel kapcsolatban, hívták az ügyvédeket és megüzenték a cheat készítőinek, hogy mivel is fogják beperelni őket, ha nem állnak le azonnal és nem törölnek minden Fortnite-tal kapcsolatos cheatet a honlapjukról. A  150 000 $ nem kevés pénz, így az AddictedCheats készítői egyből leszedtek minden anyagot a honlapjukról.

Forrás: Epic Games

Az Epic így nyilatkozott az ügyről:

“Senki sem szereti a cheatereket és senki sem szeret csalókkal játszani. Ezek az örök igazságok itt is érvényesek. “

Ezek után, a mai frissítéssel liszenszelték és elhozták a BattlEye anti-cheat rendszert is, így a saját rendszerük mellett még a BattlEye is szűri a csalókat. Úgy tűnik, hogy az Epic mindent megtesz azért, hogy megtartsa a játékosokait.

Az 52 oldalas beadványtól pedig nem csodálkozunk, hogy összecsinálták magukat a cheat készítői. Mi pedig csak annyit tudunk hozzátenni, hogy csak így tovább!

Forrás

Borítókép

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva