Counter Strike

Nem bírták a nyomást, végül csak lebukott a csalással vádolt CIS csapat!


A CIS pletykákban remekül informált fish ezúttal is megvillantotta tehetségét. A KLAN FONTAN csalóit lebuktató beszélgetésre bukkant.

A CIS Minor nyílt selejtezőjéről történt botrányról már írtunk nektek, a Team Spirit hivatalos óvást indított. Véleményük szerint a KLAN FONTAN lecsalta őket, bizonyítékul a demókat és azt a tényt mutatták fel, hogy a csapat tagjait több másik helyről kitiltották már.

FACEIT és ESEA bannos játékosok ellen kiesni valóban bosszantó lehet egy admin nélküli CEVO kvalin.

A Spirit felháborodása hamar botránnyá nőtt, és petíciók, nyílt levelek és szponzori számonkérések lepték el az internetet. A történettől mindenki azt várta, hogy a szervezők engednek a nyomásnak és kitiltják a csapatot, de a törés máshonnan érkezett. Ezzo, a KLAN FONTAN játékosa adta meg magát, és ismerte el a csalást!

Igen tudjuk, hogy cirill betű, de ez a történet legfőbb bizonyítéka, lássuk mi áll benne:

Dmitry

Nem érdekel

Nem tehetem tönkre mások karrierét és munkáját.

Az enyém már rommá ment mikor két éve kihagytam a Minor, csak mert olyanom volt.

Átadjuk a helyünket a Nemigának.

Ez a játék nekünk csak fun, nem több.

A tagok igazából nem is akarnak Bukarestbe utazni, alig gyakorlunk.

Pavel

Szóval csaltatok?

Dmitry

Megértem a Spiritet hogy ezt gondolják. Egész évben erre gyúrtak.

És pusztán szórakozásból kár elrontani más dolgait.

Páran a csapatból tuti használtak valamit. Ilyen körhívásokat lehetetlen segédprogram nélkül tolni.

A KLAN FONTAN játékosa tehát előbb csak finoman utal a csapat visszalépésére, próbál jól kijönni a dologból. Majd a durva bekérdezés után enged a nyomásnak és beismeri, a csapattagok közül tuti csalt valaki! Lehet nem tűnik elegendő bizonyítéknak, de ez egyébként is csak egy kis extra.

A csapatnak ugyanis a beszélgetés kiszivárgása előtt volt pofája azt állítani, hogy egy elkallódó vízum miatt nem utaznak a CIS Minorra. Emiatt hívták tehát be a Nemigát, de aztán mikor kiderült csalásról szóló beszélgetés, már teljesen biztos volt a döntés.

A csalással vádolt és önmagát lebuktató KLAN FONTAN otthon marad. Sajnos a Team Spirit is, és a Nemiga utazik. Mindkettejüket lecsalták, de a Nemigát később, így ők mehetnek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva