Hearthstone

Na ez az igazi WTF: összemixelte a Rogue-ot a Priesttel, és működik!


Top 100 Legendbe ment a Keleseth Highlander Priest.

Rengeteg különleges Hearthstone paklit közöltünk már nektek eddig, ez a mostani azonban igen jó eséllyel pályázhat az év végi WTF-serlegre. Chump agyszüleménye ugyanis tényleg nem mindennapi: egyáltalán nem túlzunk, amikor azt mondjuk, hogy összerakta Frankenstein szörnyetegét.

Az egész csupán egy poénnak indult: Chump annyira megunta már a rengeteg Tempo Rogue-ot és Razakus Priestet, hogy úgy döntött, összekombinálja a két decket. “Ha nem jön össze a második körös Keleseth, még mindig jó lehetek Razával és Anduinnal” – mondta. Így született meg a Keleseth Highlander Priest.

Ez egészen bizarr tákolmányról van szó, amiben egyaránt megvan a korai agresszió és a gyilkos “machine gun” kombó. A legfurább azonban nem is ez, hanem hogy tényleg működik a deck.

Chump közel hetven meccset játszott a paklival High Legendben, ahol Top 500-ról Top 100 alá küzdötte le magát, méghozzá 65%-os winrate-te. Hiába indult tehát mém paklinak, a deck végül meglepően jól teljesített.

Érdemes megnézni az alábbi videót is, ahol Chump beszél egy kicsit a deckről, illetve egy meccset is végignézhettek benne.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva