Counter Strike

Az megvan, hogy a KPI ellen kibannolt Minor csalók nem is akarták megúszni?


Egy kiszivárgott beszélgetésből kiderült, hogy a Team Optimistic tagjai pusztán unalomból csaltak le néhány csapatot a Minor kvalin.

A hét szánalom-díját ezennel oda is ítélhetjük a KPI ellen csalással lebukó Team Optimistic tagjainak. Ugye emlékeztek még a sztorira, a Minor kvalin élőben rúgták ki egyik játékosukat a szerverről.

Ennél már nincs lejjebb: élő adásban bannolták ki a csalót a Minor kvalin – gamer.hu

A spanyol ellenfél és a streamerek keményen ki is nevették a német cheatert. A CEVO azt se tudja mit csinál A CEVO szervezésére folyamatosan jönnek a panaszok, ezúttal azonban egy lebukást is sikerült megörökíteni! A Team Optimistic játékosát a KPI ellen bannolta a játék csalás miatt!

Az egyik játékossal folytatott beszélgetésből kiderült, hogy a srácok pusztán csak unalomból indultak el a Minor selejtezőn. Éppen nem volt jobb dolguk, ezért kipróbálták, hogy az iwebz tényleg megy-e a CEVO szerverein.

És ha megy, vajon mennyi időbe telik, mire észreveszi valaki?

Nagyon vicces valóban, de sajnos a kísérlet tényleg őket igazolta. a CEVO nem volt felkészülve a csalásra, sőt több körön keresztül érintetlen maradt a csapat, az egyértelmű csalás ellenére is.

És hogy pontosan milyen csalásról is beszélünk az iwebz esetén? Egy pofátlan és ezer éve ismert cheat, amit már rég ki kellene szűrni a CEVO-nak is!

Valószínűleg ennyire parasztba nem csaltak a srácok, de biztos akadt jó néhány félreérthetetlen szitu náluk is. Végül a KPI ellen buktak le ugye, manuális bant kapott egyikük.

Szomorú tanulság volt ez az ELEAGUE Major szervezőinek, a jövőben úgy óvakodnék a CEVO-tól hasonló kvalik esetén, mint a tűztől. FACIET, ESEA, bármi csak ezt ne! Ahol ilyen csalással köröket lehet menni, olyan szervereknek nincs helye a Major közelében!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva