League of Legends

Riot Games: “Még várni kell az Aatrox frissítésre!”


Nincs olyan Update Note, amiben ne lenne szó az első Darkin karakterről. Viszont most sem a megjelenésről írtak...

Újból előkerült Aatrox neve a Riot Games októberi közleményében. Megtudtuk milyen irányba szeretné terelni a karaktert a fejlesztőcsoport, valamint arról is szó volt, hogy csúszik a projekt.

A Darkin már egy jó ideje fent van a frissítésre várók listáján, ám társaival ellentéteben, ő folyamatosan csak hátrébb és hátrébb csúszik a sorban. Ráadásul Aatrox esetében csak játékmenetet szeretne frissíteni a Riot, nem is kell újragondolni az egész karaktert, mint például Warwick vagy Evelynn esetében. Itt van Xin Zhao esete, akire ugyan úgy játékmenet frissítés várt, s a bejelentés után egy-két hónapra már meg is jelent a végleges változat.

Aatrox az, aki megtestesíti a League of Legends világában az ügyét intéző közembert. Kihúzta a hivatalban a maga sorszámát, s szépen nyugodtan végignézi, ahogy minden utána érkező személy elvégzi a dolgát, míg ő csak ül, s várja, hogy behívják.

Mindezek ellenére még mindig dolgozik a frissítésen a Riot, legalábbis Reav3 elmondása szerint így történik. Sok mindent nem tudott elárulni a közleményben a Rioter, csak annyit említett, ennél nagyobb játékmenetfrissítést még eddig nem csináltak.

“Sajnos semmi újat nem tudunk közölni Aatroxról. Talán annyit, hogy ekkora játékmenetfrissítést még sosem csináltunk egy karakter esetében sem! Éppen ezért, a projekt befejezése csúszni fog…”

Már Xin és Azir esetében is komoly volt a változás, el sem tudjuk képzelni, hogy Aatrox esetében mit fog hozni mindez. Akik szeretik a Darkin jelenlegi formáját, valószínűleg szomorúan fogják konstatálni az új formát, tekintve, hogy ha ekkora módosításról beszélünk, valószínűleg csak a modell fog megmaradni, s a képességek teljesen újra lesznek gondolva.

Egy biztos, a Riot végérvényesen fel szeretné éleszteni Aatroxot, ennyi munka és huzavona után biztosan meghatározó választássá fogják tenni.

Ti szoktatok Aatrox-szal találkozni?

Nyitókép: eune.leagueoflegends.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva