Gaming

Az Epic nem szarozott, egy egész cheateket árusító oldalt záratott be


A kesztyűs kéz fogalmát nem ismeri az Epic, ha a saját játékáról van szó.

A Fortnite alkotói rendkívül komolyan veszik a cheat kérdését, főleg mivel a saját játékukról van szó. Legutóbb írtunk róla, hogy elküldték az AddictedCheatsnek az 52 oldalas beadványukat, amiben azt részletezték, hogy szerzői jogok megsértése miatt beperelik őket. Mindez azért történt, mert a Fortnite Battle Royale módjához cheatet készítettek és azt árusították a weboldalukon, sok más játék mellett. A Battlefield 1, a Call of Duty sorozat, a Dead by Daylight és a Killing Floor 2 is szerepelt az oldalon többek között, ám míg az előbbi játékok kiadói nem gondolták úgy, hogy ez probléma, nem is foglalkoztak vele egyáltalán, ám amint megjelent a Fortnite is az előbb említett nevek között, az Epic egyből lépett.

“Senki sem szereti a csalókat” – Az Epic leszámolt a Fortnite cheat készítőivel – gamer.hu

Az Epic nem hagyja, hogy a csalók átvegyék az uralmat a legnépszerűbb játékuk felett, így saját kezükbe vették az irányítást. Az AddictedCheats fejlesztői rengeteg népszerű játékhoz készítettek csalást és azóta is updatelik őket. Itt nem egy egyszerű WH-ról van szó, hanem szó szerint kell érteni a multihacket.


Most pedig az egész oldalt bezárták határozatlan ideig az Epic miatt, áll a közleményben az oldalon.

“Úgy döntöttünk az Epic féle szerzői jogokkal való probléma után, hogy határozatlan időre bezárjuk az oldalt. A discordunkat is bezáratták, mindenféle információ nélkül, így a későbbiekben talán kiteszünk az oldalra egy chatet. Addig pedig a loaderbe bejelentkezhettek és használhatjátok amitek van”

Viszlát AddictedCheats, nem fogsz hiányozni!

A közlemény végén bár arra buzdítanak, hogy nyugodtan használják a meglévő csalásokat a felhasználók, ám az frissítések hiányában remélhetőleg elég hamar elavul. Új felhasználókat pedig már nem tudnak szerezni, így remélhetőleg hamarosan teljesen kihal az oldal.

Talán minden játékkészítőnek így kellene védeni a saját termékét a cheat készítők ellen és nem lenne ennyire vészes a helyzet egyetlen játékban sem. Csak így tovább Epic!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva