Overwatch

Egyetlen érintetlen hős van már csak az Overwatch-ban

Drag - Csető Zsolt - 7 éve Címkék: tracer,

Mindenkit nerfelt vagy buffolt már a Blizzard legalább egyszer - kivéve egyetlen karaktert.

Minden időszaknak megvannak a maga “slágerei” az Overwatch-ban: most éppen Mercy az, akin rengeteget variált a Blizzard, így elég központi téma lett az ő erősítése és gyengítése. Meglehetősen kevés szó esik azonban azokról a hősökről, akiken nem nagyon változtatnak.

Szó se róla, előfordul, hogy a Blizzard nem nagyon találja a balanszt, most is ez érezhető például Mercy esetében, akadnak azonban olyan hősök is, akikhez alig kell hozzányúlni. Íme a Top 3 karakter, akiken a legkevesebbet változtatott eddig a Blizzard.

#3 – Pharah

Egyetlen olyan hős van csupán a játékban, akinek a képességeit egyetlen alkalommal babrálták csupán a hivatalos patch note-ok szerint: ő nem más, mint Pharah. Tavaly novemberben kapott egy kis buffot a hölgyemény: a Rocket Launcher és a Jump Jets is erősítve lett.

Kép: Blizzard

#2 – Doomfist

Doomfist szereplése a listán nem nagy szám, hiszen mégis csak az Overwatch legújabb hőséről beszélünk. “Hivatalos” nerfet vagy buffot nem is kapott még eddig, ám akik követték az életútját, azok pontosan tudják, hogy azért volt némi variálás, hiszen néhány héttel a karakter megjelenése után csökkenteni kellett a Rocket Punch hitboxát, az ugyanis indokolatlanul nagy volt.

Kép: Doomfist

#1 – Tracer

Tracer igazi kuriózumnak számít az Overwatch felhozatalában, ő ugyanis az egyetlen hős, akin külön még egyáltalán nem változtattak. A “globális” patch-ek persze rá is vonatkoznak (amikor az ultimate charge-okon változtattak), külön buffot vagy nerfet azonban nem kapott a karakter. Hogy az Overwatch “címlapsztárjaként” extra figyelmet kap-e a Blizzardtól, azt nem tudjuk, de bárhogy is van, eddig sikerült remekül eltalálni a balanszt – legalábbis a patch-ek számából kiindulva.

Kép: Blizzard

Érdekesség, hogy egészen a játék megjelenésének első évfordulójáig Reaper és Reinhardt is érintetlenek voltak, azóta viszont többször is hozzájuk nyúlt a Blizzard. És hogy melyik hősökön kellett eddig a legtöbbet variálni? Hamarosan erről is olvashattok majd!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva