Hearthstone

Pápá, Flappy Bird! Megérkezett a frissített Aréna Tier lista

Drag - Csető Zsolt - 7 éve Címkék: aréna,

Ha segítségre lenne szükséged a draftolásnál, íme a Lightforge update-elt rangsora.

A kedden érkezett Hearthstone patch több fontos változást is hozott, mind közül azonban talán az Arénával kapcsolatos újdonságok a leginkább hangsúlyosak, hiszen a Blizzard több kritikus ponton is belenyúlt a játékmódba.

  • Nincsenek többé szinergia pickek, vagyis az első két adag kártya most már nem fog kifejezetten egy-egy koncepcióhoz tartozni.
  • Kivezették a Vicious Fledglinget a játékmódból.
  • Néhány kártya felbukkanási valószínűségén változtattak a jobb Aréna balansz érdekében (hogy pontosan melyek, az nem lett részletezve).
Kép: Hearthpwn

A változások remek alkalmat biztosítottak a Lightforge jól ismert Aréna-csapatának, ADWCTA-nek és Merps-nek, hogy frissítsék a sokak által használ Aréna Tier listát, ahol egy nagyon részletes és mély algoritmus alapján vannak rangsorolva a lapok használhatóság alapján.

Kép: Lightforge

Duplán ünnepélyes ez a hét tehát azoknak a játékosoknak, akik szeretik az Arénában tölteni az idejüket, hiszen a játékmód is sokkal élvezetesebbé vált a fenti újításoknak köszönhetően, valamint a kapcsolódó “segédanyag” is frissült.

A rutinosabb arénázóknak is érdemes átnyálazni az adatbázist, hiszen rengeteg lap pontszáma változott az elmúlt hónapok tapasztalatai, illetve a patch változásai miatt, így nem árt, ha mindenki frissít egy nagyot az eddigi berögződéseken.

Lightforge Tier listáját ide kattintva érhetitek el

Az egyes class-ok rangsora egyébként így néz ki jelenleg: a Druid, a Paladin, a Rogue és a Warlock alkotja az első vonalat, de akkor sem kell kétségbe esni, ha a Hunter, Mage, Priest trió valamelyike jut – Shamannal és Warriorral már jóval nagyobb kihívás megcélozni a 12 wint.

Kép: Lightforge

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva