Counter Strike

Az új Windows frissítés tönkrevágta az egérkezelését a játéknak, így fixálhatod a hibát!


A legújabb Windows frissítéssel nem csak plusz fps-t kaptunk, az egérkezelésbe is belenyúlt a rendszer ezúttal.

Ha neked is furcsa volt valami a játékban a legújabb Windows Fall Creators Update óta, akkor nem vagy vele egyedül, ezúttal az egérkezelésen változtattak valamit, ami az FPS játékokban eléggé érződik, a CS:GO-nál pedig az egyik legfontosabb dolog a megfelelő egérérzékenység és egérkezelés.

Teszt: A legutóbbi Windows 10 frissítés jó pár plusz fps-t hozott – gamer.hu

Nagyon úgy tűnik, hogy az új Windows frissítéssel járó plusz fps nem csak legenda. A Windows legutóbbi frissítésében ismét a játékosokra is ügyelt a Microsoft, ugyanis kisebb input laggot és némileg magasabb fps-t ígértek. A magasabb fps-re sokan szkeptikusan tekintenek, hiszen gyakran ígérik a különböző driverek, de a végeredményben gyakran mást tapasztalunk.


NumbaN9na járt utána a dolgoknak, ő úgy érezte, hogy néha mintha elszállna az egérérzékenysége, pedig nem volt bekapcsolva az egérgyorsítás és az update után is ugyan azokkal a beállításokkal játszott, mint korábban. Így újratelepítette a gépet, de ez sem segített, majd kiderült, hogy az Update a ludas. Szerencsére könnyen javíthatjuk ezt a hibát.

1. lépés:

Steamen belül keressük meg a CS:GO-t->jobb egérgomb->Tulajdonságok (Properties)-> Helyi fájlok ->Böngészés a helyi fájlok között

2. lépés

Keressük meg a csgo.exe-t ->jobb egérgomb -> Tulajdonságok -> Kompatibilitás – > A Teljes képernyős optimalizálások letiltását pipáljátok be – > Alul okézzátok le

Ennyi az egész és továbbá nem kell tartani majd egérkezelési problémáktól a játék alatt. Ha esetleg más játékban is tapasztalnátok hasonló problémát, akkor ugyan ezzel a módszerrel tudjátok javítani, amit a Microsoft elrontott az új frissítésben.

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva