Hearthstone

Fogalmad sincs, mit szedj az új Arénában? Itt a segítség!


A Hallow's End esemény mindent megkavar, de szerencsére itt a Lightforge listája!

A mai napon elstartolt a legújabb Hearthstone esemény, a Hallow’s End, melynek legfontosabb újítása az egyedi Aréna mód, a következő két hétben ugyanis egyedi szabályok mellett játszhatunk.

  • Külön kell választani hőst, illetve Hero Powert.
  • A draft során a neutral lapok mellett mindkét választott class kártyái szembejöhetnek.

Mondani sem kell, ez egészen őrült kombinációkat teremthet, így a legjobb dolog, amit tehetsz, hogy még a leglehetetlenebb dologra is felkészülsz – egy Warlock + Druid például egy elsőkörös Ultimate Infestationt is össze tud hozni Bloodbloommal.

A Lightforge segít!

ADWCTA és Merps jól ismert Aréna tier listája, a Lightforge szerencsére az esemény alatt is segítségünkre lesz, a készítők ugyanis a Hallow’s Enddel párhuzamosan frissítették az oldalt.

Kép: Lightforge

A fenti képen is látható újításnak köszönhetően most már két class is kiválasztható egyszerre, ami azt jelenti, hogy mind a 72 lehetséges kombináció elérhető. A pontszámok alapján pedig könnyen eldöntheted, hogy a három felkínált lap közül melyiket érdemes leginkább kidraftolni.

Lightforge Tier listáját ide kattintva érhetitek el

Mi személy szerint nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy milyen őrült kombinációk születnek majd az új Arénában, hiszen a lehetőségek itt most egészen felfoghatatlan mértékben kibővültek. Ha pedig dilemmában vagytok a lapok kapcsán, akkor használjátok bátran a Lightforge segédletét, hiszen érdemes kihozni ebből a két hétvégéből a maximumot – pláne az ajándék Aréna belépőkkel!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva