Counter Strike

“Mi ez a ruha rajtad?” rovat boltz-cal a főszerepben


Az EPICENTER-re egy beugróra volt szüksége az SK-nak és az Immortals-ból ismert boltz vállalta a szerepet, na de nem is akárhogy.

Az új srác, felps valószínűleg távozni fog a csapatból rövid időn belül, hiszen korábban volt jele a problémának a csapaton belül, még egy felvétel is készült véletlenül, ahogy FalleN és felps összeszólalkoztak a meccs után.

A kamera véletlenül felvette, ahogy FalleN és felps összeszólalkoznak meccs után – gamer.hu

Hamar elszakadt a cérna a vereséget követően, ilyet még nem láttunk az SK-nál. FalleN elvesztette a türelmét, érik az új ötödik? FalleN-t eddig a türelem mintaszobraként ismertük, de az új fiú, felps valamivel nagyon kihúzhatta a gyufát, ha már a színpadon beindult a vita… Nő a feszkó a csapaton belül, mert nem jönnek az eredmények.

Az idei EPICENTER-re már beugróval indult a csapat és a választása boltz-ra esett, aki viszont nagyon úgy tűnik, hogy nem kapott mezet az SK-tól, így a saját Immortals-os mezébe ugrott be, ami elég viccesen vette ki magát.

Persze a csapat is poénra vette, FalleN például kicsit belebokszolt szegény boltz-ba, persze csak azért, hogy érezze a törődést.

A hangulat egyébként egész jóra sikeredett, szóval még az is lehet, hogy az SK felveszi boltz-t felps helyére. FalleN pedig azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem volt idejük együtt gyakorolni, ennek ellenére 2-0-ra verték a Virtus.Pro-t, akik szinte alig tudtak kört hozni ellenük a BO3-ba.

Bár tudjuk, hogy a lengyel srácok most nagyon rosszul szerepelnek szinte mindenhol, azért ennyire keserves eredményre nem sokan számítottak. Trainen 5, majd Mirage-on 7 kört tudtak hozni az SK ellen. A scoreboardon pedig jól látszik, hogy a braziloknak nem okoztak különösebb nehézséget, még így beugróval sem.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva