Counter Strike

A Virtus Pro hazaküldte a világ legjobb csapatát!


Nem hiszünk a szemünknek, de mégis igaz. A lengyel már-már öregfiúk hazaküldték a világ legjobb csapatát.

Az EPICENTER legnagyobb meglepetése az a Virtus Pro mai győzelme volt, amit nem más, mint a FaZe ellen hoztak. A BO3-as csoportkör már komoly tétre ment, ugyanis a győztes továbbjut a Playoffba és akár a 250 000 $-t is hazaviheti, a vesztes pedig kiesik a versenyből. Ezúttal pedig az underdog jutott tovább, a Virtus Pro személyében, erre nem sokan számítottak az első pálya után, ami Mirage volt és a VP mindössze két kört tudott hozni.

Majd a Cobble-ön megmutatták, hogy tudnak ők, ha akarnak és olyan stratégiákat vetettek be, amire a FaZe egyszerűen nem volt felkészülve, látszott, hogy nem igazán számítottak hasonlóra. Persze nem azt mondjuk, hogy a lengyel srácok nem tudnak lőni, de a nyers aim mindenképp a FaZe felé billenti a mérleget. Láthattuk GuardiaN és snax óriási AWP-s párbaját is.

A Cobblestone-t a VP 16-11-re hozta, hiába lőtt 28-at GuardiaN, a többieknek nem adta annyira a pálya, kivéve NiKo-t, aki hozta a a kötelező 1:1-es K/D-t. A scorboardon is látszik egyébként, hogy a VP nem a nyers erejének, hanem az okos játékának köszönhette ezt a pályát. Ügyesen tudtak együtt mozogni, az a csapatjáték valami óriási volt amit bemutattak.

Cobblestone | Forrás. HLTV

A 3. pálya már nagyon szorosra sikeredett, a VP kezdett CT oldalon és 11 kört tudtak hozni, ami elég jónak számít még egy CT oldali pályához képest is, egyszerűen olyan tryhardot mutattak be a lengyelek, hogy valami elképesztő volt, byalit nem is tudom mikor láthattuk ilyen jó formában, úgy osztotta az ace-eket, mintha kötelező lett volna.

GuardiaN ismét kimagaslóan szerepelt itt is, 26-19-be lőtte magát, de nem sikerült lehozniuk, mert a VP behúzta azt a maradék 5 kört, a végén pedig látszódott rajtuk, hogy mennyire örültek ennek a győzelemnek, ami azok után, hogy egy noname lengyel csapat is elverte őket, már nagyon kellett nekik. A Virtus Pro ismét megmutatta, hogy mennyire váratlanul tudnak óriási meglepetést nyújtani.

Óriási az öröm | Forrás: HLTV

Az elkövetkezőkben a G2 ellen fognak játszani szombaton délután 5-től, a győztes pedig tovább megy és az SK-Astralis mérkőzés győztesével fog összecsapni az első helyezésért, ami 250 000 $.

Azon pedig nem is csodálkozunk, hogy NiKo mennyire nem örült az eredménynek.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva