Fifa

Könnyen szeretnél packokhoz jutni? – Így játszd a Squad Battlest!


Egy kis józan ésszel sok-sok stresszt spórolhatunk meg magunknak!

Az FIFA széria egyik legmeghatározóbb része az Ultimate Team, az első szezon óta. Természetesen ezzel a fejlesztők is tökéletesen tisztában vannak, ezért sokkal több figyelmet is kap, mint bármelyik másik játékmód.

A FIFA 18-ban sem történt ez másképp, és bár idén a karrier mód is kellemes ráncfelvarráson esett át, azért idén is az UT az úr!

Az EA-nek idén is kellett valami újat húzni, ők pedig nem voltak restek egy egészen új perspektívát adni a pack gyűjtögetésnek.

Megérkeztek a Squad Battles meccsek!

A játékmód hetente zárul le, majd indul újra. A hét minden napján frissül, minden 24 órában 4 csapatot kell legyőznünk, az általunk választott nehézségi szinten. A lényeg, hogy minél több pontot szerezzünk, hisz ez alapján sorol be minket a játék egy rangba. Ezek a rangok egyébként attól függnek, hogy a játékosbázis mennyi pontot gyűjt. Így fordulhat elő, hogy aki éppen csak bejutott az egyik rangba, 20 perccel később a rosszabbik jutalmat kapja, hisz a zárásig feljebb kúsztak a ponthatárok.

Azonban rengeteg fejtörést is okoz a játékmód, hisz hiába választunk nehézségi szintet, a csapatok tudása akkor is eltérő, más-más csapat mind máshogy reagál bizonyos nehézségi szintekre, ezért szinte olyan, mintha csalna a Squad Battles-ben a gép!

Itt az ideje, hogy elfelejtsük a sok-sok idegeskedést!

Ha te olyan játékos vagy, aki inkább az online részéért szereted az UT-t, és a Squad Battles-el csak a packok miatt játszol, van egy remek hírem. Esetleg a goldot alig tudod néha elérni? Neked is segítek, illetve nem is én, hanem Oviapu, aki egy rövid, és velős poszttal nyitja fel a szemünket. Egy olyan dolgot mutat, mely végig az orrunk előtt volt, mégsem vettük észre.

A dolog lényege, hogy “beginner” nehézségi szinten a bot szó szerint képtelen a játékra. Ha egy helyben állunk, az esetek túlnyomó többségében ránk sem mozdul, csak fel-alá futkározik, tisztes távolságot tartva tőlünk! Nincs más dolgunk hát, beginneren belépni, 5 perc alatt pakolni 5 gólt, majd letenni a kontrollert, és várni a meccs végét. Így is megkapjuk a meccsenkénti 6-700 pontot, mely a tapasztalatok szerint lazán elegendő a GOLD 3-mas ranghoz, ahol már kellemes jutalom jár, pláne a 0 játékért cserébe. Ha egy kicsit többre vágysz persze minden nap van egy 70 körüli csapat, őket WC nehézségen megvered, és már be is biztosítottad a GOLD 2-es rangot!

Ti kipróbáljátok a mechanikát, vagy magasabb jutalmakra fáj a fogatok?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva