Hearthstone

“41 manás” Legendary, átalakuló kártyák: 10 lap az új Hearthstone kiegészítőből


Bemutattak néhány újabb kártyát a Kobolds and Catacombs-ból.

A Blizzard péntek este a BlizzConon bemutatta az új Hearthstone kiegészítőt, a Kobolds and Catacombs-ot, amely rengeteg izgalmas újítást hoz majd a decemberi megjelenés alkalmával. Korábbi cikkünkből minden fontos tudnivalót megtudhattok róla.

Minden tudnivaló egy helyen az új Hearthstone kiegészítőről

Első körben csupán pár kártyát láthattunk, egy későbbi prezentáción azonban további 10 lapot lepleztek le a fejlesztők, melyek között vannak egészen különleges és újszerű darabok is. Lássuk őket!

Többfajta átalakuló lap is lesz a kiegészítőben. A spellstone-okból alapból a “Lesser” verziókat használhatjuk, ám ha teljesítjük a zárójelbe írt követelményt, amikor a kezünkben vannak, akkor erősebbé válnak.

Különleges lap még az Unidentified Elixir is, aminek egy fix és egy véletlenszerű effektje van. A bónusz effektet akkor kapja meg a lap, amikor felhúzzuk, méghozzá négyféle lehetőség közül. Lesznek még egyébként ehhez hasonló lapok: egy fegyver és egy pajzs is az ígéretek szerint.

Az egyik legkülönlegesebb kártya a Warlock Legendary, Rin, mely egy “több fázisból” álló lap, akárcsak Elise például. Itt azonban öt további lapon keresztül jutunk el a végső kártyához, amelyik elpusztítja az ellenfél deckjét!

A class-oknak járó Legendary fegyverek közül a Priest után a Mage-ét is láthattuk: ez minden kör végén húzat velünk három lapot.

A fentieken túl láthattunk még néhány bemutatott lapot a prezentáción. Íme ezek is, további kommentár nélkül:

Fontos információ: november 20-ig nem fogunk látni több kártyát az új kiegészítőből, ezen a napon kezdődnek majd a további leleplezések. Addig tehát be kell érnünk a fenti, illetve a további bemutatott kártyákkal!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva