Overwatch

8 vadonatúj Overwatch skin a BlizzConról


Hamarosan bekerülnek a Loot Boxokba a legújabb tematikus öltözékek.

Pénteken elstartolt a 2017-es BlizzCon, ami egyben azzal is jár, hogy elkezdtek záporozni az új bejelentések a Blizzard játékai kapcsán. Természetesen az Overwatch sem maradt ki a szórásból: tegnap este már olvashattatok a legfontosabb újdonságokról, miután egy-egy új hőst és pályát is bemutattak a legújabb animated short mellett.

Új hős, új pálya, új anim short: minden BlizzCon újdonság egy helyen

Az éjszaka folyamán kaptunk egyéb finomságokat is, kiderült ugyanis, hogy nemcsak az új map, a Blizzard World fogja megidézni a Blizzard többi játékát: 8 új skin is bekerül hamarosan a játékba, melyek szintén Blizzard tematikájújak lesznek.

Fontos, hogy ezek default öltözékek lesznek, vagyis nem kapcsolódnak majd semmilyen eseményhez: bármikor ki lehet majd nyitni őket a normál Loot Boxokból. Mutatjuk őket:

Aki mozgásban is szeretné látni a legújabb skineket, az az alábbi videón megnézheti őket. Szerintetek melyik sikerült a legjobbra?

Az új öltözékek várhatóan 2018 elején kerülnek majd be a játékba, méghozzá további skinek társaságában, ha hihetünk az ígéreteknek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva