Counter Strike

Mit tettél pasha?! 5 CS:GO Reklám, ami tényleg lement a TV-ben is


Skinek, gamer egér, joghurt és pashaBiceps is szerepelt már CS:GO-val kapcsolatos TV reklámban, íme a legjobbak!

Előre szólunk, fájdalmas lesz! Jöjjön akkor Olofmeister, Scream, ANGE1 és pasha, vagyis a CS:GO-s TV reklámok hősei. És egy kis trollkodás majd a közepénél!

1. Pasha, Mediamarkt, Davaj Davaj!

Hát gyerekek ebben minden van! Karatemozdulattal kettétört billentyűzet, óriás szívecskének öltözött Pasha és a “Listen to your heart” a Roxette-től. Hihetetlenül szürreális, a végére a Davaj Davaj nagyon kellett!

Hol ment le: Na vajon? Naná, hogy Oroszországban!

2. Olofmeister így tartja le konyhát

Ez már egy fokkal ötletesebb, ők legalább tényleg vittek bele CS:GO-t is. Kellett is, a Yoggi Yalla saját skandináv kupáját promózta ezzel a TV-ben. Olofot hiába keresik a társak Mirage A-n, ő konyhát tartja.

Hol ment le: Svédország

SZÜNET: ANGE1 és az olcsó skinek

Ez a reklám egy +1, ami ugyan nem ment le TV-ben, de kár lenne kihagyni, annyira botrányosan gyenge. A HellRaisers társtulajdonosa egy magnetofonnal kiáll a térre CS:GO skineket árulni. Az ötlet és a megvalósítás is megér egy misét, de az üzenet legalább elmegy: csak biztonságos helyről vegyetek skineket!

Hol ment le: a TV-ben szerencsére sehol!

3. ScreaM saját karriere és egere egybeforr

A “Headshot machine” néven elhíresült belga játékos maga is meglepődött, hogy internetre szánt videója bekerült a TV-be. Ez persze inkább csak véletlen szerencse, mint fizetett hirdetés volt! Hiszen a német TV-ben zajló közvetítés alatt az elemző asztal kérte a reklámot, amit be is játszottak nekik. A videó maga teljesen korrekt, hangulatos!

Hol ment le: Németország

4. Shaq bohóckodik kicsit a híresebb mapokon

Az egykori NBA sztár csapattulajdonosként úgy gondolta, jó ötlet saját nevét adni az ELEAGUE első szezonjához. Forgattak is vele egy igencsak komolytalan, de egész felkapott reklámot az USA-ban.

Hol ment le: USA

5. CS:GO közvetítés ajánló a TBS-en

Az ELEAGUE-közvetítéseket természetesen a TBS-en és a társcsatornákon is masszívan promózták. Ennek pedig kellett egy ajánló, ami kb egy percben bemutatja mi is ez, milyen a hangulat, kik a játékosok, ki a közönség. Amit ki lehetett hozni belőle, azt megtették az amerikaiak!

Hol ment le: USA

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva