Gaming

Invito! Harry Potter játékon dolgozik a Pokémon Go-csapat


A pletykák igaznak bizonyultak: jön a Harry Potter: Wizards Unite.

Lassan öt éve már annak, hogy a Niantic belekóstolt a kiterjesztett valóság világába az Ingress nevű játékkal, az igazi áttörés azonban tavaly nyáron jött el az amerikai fejlesztőcsapat számára: ekkor jelent meg a Pokémon Go, ami elképesztően népszerű lett világszerte. Most pedig könnyen lehet, hogy újabb sikertörténet születik: bejelentették, hogy készül a Harry Potter: Wizards Unite.

A Warner Bros. Interactive Entertainmenttel és a WB Games San Francisco-i fejlesztőcsapatával közösen készülő játék J.K. Rowling varázslóuniverzumát dolgozza majd fel, méghozzá a Pokémon Go-ból már ismerős felfedezéssel és gyűjtögetéssel.

“A játékosok varázsigéket tanulhatnak és kalandra indulhatnak a szomszédos környékekre és városokba, hogy legendás lényeket fedezzenek fel és megharcoljanak velük, illetve hogy összefogjanak másokkal, legyőzve a legerősebb ellenségeket is.”

A játék logója. | Kép: Niantic

Érdekesség, hogy már a tavalyi évben is pletykálták, hogy a Niantic egy Harry Potter játékon dolgozik, akkoriban azonban több forrás is cáfolta a híreszteléseket – most mégis kiderült, hogy igaznak bizonyultak.

Magáról a játékról a fenti néhány soron kívül nem sokat tudni egyelőre – azt sem árulták el, hogy mikor tervezik megjelentetni. Kíváncsian várjuk a további információkat!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva