Counter Strike

6 klasszikus pálya is kikerült MM-ről az új update után


A két beígért pályával ellentétben háromszor annyit vettek ki Versengőből, ráadásul helyettük csak négy újat kaptunk. Ráadásul micsoda távozók!

A fejlesztők az Operation Hydra végére azt ígérték, az Operation két legnépszerűbb mapja állandó jelleggel is bekerül a játékba. Értelem szerűen az addigi állandó mapok közül a két legkevésbé kedvelt adja majd átadni a helyét.

A közösségen belül persze ment a találgatás, melyik map kerül majd ki, és melyik marad biztosan.

  • Sokan le merték fogadni, hogy olyan klasszikusokhoz, mint Aztec vagy Italy nem mernek majd hozzányúlni a fejlesztők.
  • Mások biztosra mondták, hogy a boostolók fellegvára Vertigo biztosan repül majd.
  • De olyan is volt, aki szerint csak kamu az egész, minek vennének ki mapokat, nem zavarnak senkit. Majd az lesz a meglepetés, hogy csak az újak jönnek be és kész.

Hát meglepetés tényleg volt, de sokkal szomorúbb, mint amire számítottunk!

Kettő helyett ugyanis hat map került ki Versengőből, közülük 5 még Casualból is. Vagyis szinte teljesen eltűntek a meccslehetőségek közül. És bizony a klasszikus sem úszták meg:

Egyszerre repült Aztec, Dust, Vertigo, Assault, Italy és Militia is!

Közülük egyedül Italy maradt bent Casual lehetőségként, a többieknek kb végleg befellegzett. Kicsit az esély ugyanis arra, hogy csak egy átrajzolás erejéig vonták ki őket a forgalomból, és megújult külsővel egyszer visszatérnek majd.

Versenymapot feltehetőleg egyikből sem akarnak, csak úgy random felújítani meg nincs értelme, ha jöttek úgyis új mapot. Mert hogy azok is vannak persze. Versengőre csak Agency került be, de Casualban Agency, Shipped, Insertion és Austria is játszható mostantól állandó jelleggel, az Operation után is.

Összességében nem mondanánk, hogy megérte a csere, de a statisztikák bizonyára azt mutatták, ez a helyes döntés. Ha ugyanis ezen a 6 mapon összesen nem játszottak annyit, mint az Operationt megvásárlók a 4 új mapon, akkor miről beszélünk?

Csak ezt valahogy nehéz elképzelni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva